joi , 28 mai 2020
Acasă / Social / Video-Loredana Chelba a mai făcut o vitejie pe tocuri! Vezi evenimentul de lansare a cărţii ei de la Ploieşti!

Video-Loredana Chelba a mai făcut o vitejie pe tocuri! Vezi evenimentul de lansare a cărţii ei de la Ploieşti!

Printre zecile de cărţi de ficţiune care apar lunar, o carte autobiografică şi care mai cuprinde şi sfaturi de modă şi stil, experienţele maternităţii sau experienţe profesionale, este ceva unicat în peisajul prahovean, cel putin. Aşa este cartea de debut a Loredanei Chelba, blogger de modă şi om de publicitate ploieştean.

“Vitejie pe tocuri” este povestea inspiraţională a Loredanei, întâmplările dureroase sau fericite din viaţa ei, povestite cu o sinceritate debordantă. Lansarea cărţii s-a făcut vineri, în faţa Librăriei Cărtureşti din AFI Poieşti, după ce iniţial a fost prinsă în BookFest la Bucureşti. 

Cartea este crud de sinceră, te coboară în abisul durerii și te ridică imediat în prezentul de vis de acum, ca într-un montagne russe despre care știi că te va duce în siguranță la linia de finish, dar despre care nu știi ce surprize îți rezervă de la o buclă la alta.

Cu siguranţă, “Vitejie pe tocuri” este o carte pe care, după ce o vor citi, mulţi se vor întreba de ce nu au avut curajul să facă ce îşi doresc până acum, când viaţa este tocmai despre a o face frumoasă dezvoltându-ţi pasiunile.

 

Verifică şi

Video-Loredana Chelba a adus “bucurie în pandemie” prin lansarea revistei Lace Magazine

Blogerul de modă şi omul de publicitate ploieştean Loredana Chelba a reuşit să aducă în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *