sâmbătă , 14 decembrie 2019
Acasă / Administratie / Consiliul Judeţean Prahova va reabilita alternativa DN1 pe Valea Prahovei

Consiliul Judeţean Prahova va reabilita alternativa DN1 pe Valea Prahovei

Peste doi ani, DN1 va avea o alternativă. Nu, nu este vorba despre autostrada, ci despre un drum judetean, DJ 102 I, care face legătura între Valea Doftanei și localitatea Săcele din județul Brașov şi care va fi reabilitat. 

Ieri a fost dat ordinul de începere a etapei de proiectare, pentru obiectivul ,,Reabilitare DJ 102 I, Valea Doftanei, km35+100 – km37 + 620”, şi a fost predat  amplasamentul lucrării.

Pe lângă reabilitarea sectorului de drum vor fi refăcute 2 poduri și mai multe podețe.

“DJ 102 I este finanțat din bugetul administrației județene și prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Acest sector de drum  este important pentru dezvoltarea durabilă a întregii zone (mai ales din punct de vedere turistic), fiind o alternativă viabilă la DN1; astfel se poate decongestiona traficul de pe Valea Prahovei. Termenul de execuție al lucrării este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere”, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Judeţean Prahova, instituţie în administrarea căreia este drumul în discuţie.

Practic, se va evita întreaga zonă aglomerată, pentru că din Valea Doftanei se ajunge direct la Câmpina.

Verifică şi

Unde puteţi face , în Prahova, examenul trichineloscopic al cărnii de porc!

Direcţia Sanitar Veterinară Prahova recomandă tuturor cetăţenilor care sacrifică porci în perioada următoare în gospodărie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *