luni , 26 octombrie 2020
Acasă / Administratie / Proiectul ”Locuințe pentru medici și tineri” prinde contur. Întâlnire cu rețelarii

Proiectul ”Locuințe pentru medici și tineri” prinde contur. Întâlnire cu rețelarii

Președintele Consiliului județean Prahova, primarul comunei Blejoi, și directorul general al ANL, au avut ieri, noi discuții despre proiectul locuințelor ANL pentru medici, proiect ce se va ridica în imediata apropiere a Spitalului Județean Ploiești, pe un teren oferit de Primăria Blejoi. 

La întâlnire au fost reprezentanții tuturor instiuțiilor implicate.

”S-au purtat discuții cu deținătorii de rețele privind costurile aferente asigurării utilităților necesare celor patru blocuri ANL ce urmează să fie construite în zona menționată. Două dintre blocuri vor cuprinde locuințe pentru tineri, iar celelalte două – locuințe de serviciu destinate medicilor/specialiștilor din administrația publică locală.

Împreună cu primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, și cu directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, am stabilit pașii următori pentru ca acest proiect să se concretizeze în cel mai scurt timp posibil.

În Prahova, ANL mai are proiecte în derulare în localitățile Boldești Scăeni, Breaza, Vălenii de Munte și Păulești!”, a postat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, pe pagina de facebook.

Verifică şi

Măsuri pentru 12 localităţi prahovene unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la 1000 de locuitori

Prin Hotărârea nr. 66/23.10.2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a luat unele măsuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *