miercuri , 15 iulie 2020
Acasă / Afaceri / Video-Ploieșteanca Andreea Zahn face opere de artă pe mătase naturală

Video-Ploieșteanca Andreea Zahn face opere de artă pe mătase naturală

Eşarfa este prezentă mereu în garderoba unei femei, fiind un accesoriu care cu siguranţă nu se va demoda vreodată. Iar dacă este şi din mătase, pictată manual, ca un tablou deosebit, atunci, cu siguranţă ea devine un element de bază al unei ţinute sofisticate. Ploieşteanca Andreea Zahn pictează cu deosebit talent mătase albă pe care o transformă în adevărate bijuterii.

Andreea a terminat Economia Turismului la Brașov și era ghid turistic, după care și Universitatea Națională de Arte. Într-o astfel de călătorie, în 2012, a văzut modelele tradiționale de pe casele din Bucovina. I-au plăcut așa de mult încât s-a gândit sub ce formă ar putea să le poarte mereu cu ea. Le-a transpus pe mătase, după care nu s-a mai oprit. A început să picteze simboluri sacre islamice, manuscrisul Reginei Maria și în general, chestii la care nu te-ai gândi că îți pot sta în jurul gâtului, pictate pe o bucata de material prețios.

Eşarfele Andreei au preţuri începând de la 350 de lei şi pot depăşi 2.000 de lei în funcţie de dimensiuni şi model. Cei care poartă mătase pictată manual ştiu din start că apariţia lor nu va trece neobservată. Dar, pentru Andreea, creaţiile ei sunt şi un mijloc de a-şi promova ţara peste hotare.

 

Andreea este pasionată de istorie, dar mai ales de Casa Regală a României, pentru că, spune ea, Regina Maria este o inspiraţie. De altfel atât principesa Margareta cât și principele Radu au primit din partea Andreei un obiect creat de ea. Fata așteaptă și acum un mesaj din partea înaltelor fețe regești, pentru că ar fi foarte mândră să afle că opera ei place și că este purtată.

Eşarfele pot fi văzute deseori în expoziţii deosebite. Deocamdată pasiunea tinerei, este o afacere la început care nu îi aduce profit, dar are potenţial uriaş pe o piaţă de lux.

Pe Andreea o inspiră orice: natura cu florile şi frunzele sale gingase, porţile româneşti cu crestături în lemn, zborul păsărilor şi în general, viaţa! Cu bucuriile şi provocările ei!

Verifică şi

Video-Sînziana Rădulescu te ajută să te îmbraci corect şi îţi curăţă şifonierul de articole nepotrivite!

Sînziana Rădulescu are 32 de ani şi spune cu bucurie că este consultant în materie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *