miercuri , 23 octombrie 2019
Acasă / Administratie / 20 de milioane de lei pentru şapte proiecte de reabilitare termică a clădirilor din Ploieşti

20 de milioane de lei pentru şapte proiecte de reabilitare termică a clădirilor din Ploieşti

Primarul Municipiul Ploieşti a semnat contractele de finanţare pentru cinci proiecte din domeniul eficientizării energetice în sectorul rezidenţial şi pentru două clădiri publice din do­me­niul educaţiei, lucrări cu o valoare totală de 20,66 milioane lei, din care 7,85 mil. lei reprezintă cheltuielile de la bugetul local, anunţă Ziarul Financiar. 

În baza acestor proiecte, care au termen de  finalizare de 18 luni, se vor face următoarele: sistemul constructiv pentru termoizolarea faţadelor, exclusiv soclul, lucrări de tâmplărie termorezistentă pentru goluri în faţadă şi sistem constructiv pentru termoizolarea soclului, reabilitare termică, impl­ementare a unui iluminat eficient energetic şi a soluţiilor de utilizare a energiei regenerabile, prin panouri fotovoltaice.

Primarul municipiului Ploieşti Adrian Florin Dobre a mai semnat un contract de finanţare pentru creşterea efi­cienţei energetice a clădirii aferente Grădiniţei „Sfântul Mu­cenic Mina“, prin reabilitarea termică şi implementarea unui ilu­minat eficient energetic, în termen de 11 luni de la sem­narea contractului de finanţare.

Contractul de finanţare men­ţionat mai sus are stipulat şi un obiectiv specific sup­li­mentar, care prevede scăderea consumului energetic primar al clădirii aferente Grădiniţei cu program prelungit nr. 23, prin utilizarea resurselor de energie regenerabilă – pom­pa de căldură şi panouri fotovoltaice, în termen de 11 luni de la semnarea contractului de finanţare.

Verifică şi

Aleșii ploieșteni vor decide asupra instituirii unei taxe speciale de salubrizare

Aleșii locali ploieșteni se vor reuni astăzi, 14.10.2019, de la ora 15.00,  în ședință extraordinară, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *