duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Evenimente / Copilul dispărut la Sângeru luna trecută va fi căutat mâine de 400 de pompieri

Copilul dispărut la Sângeru luna trecută va fi căutat mâine de 400 de pompieri

Mâine dimineața, începând cu ora 7.00, ISU Prahova organizează o acțiune de căutare extinsă a micuțului Iacov Toader, de 2 ani și 6 luni, dispărut odată cu ceilalți trei frați ai săi, in urma viiturii de la Sangeru din 31 mai 2019.

Vă reamintim că în după amiaza zilei de 31 mai, o viitură deosebit de puternică a luat pe sus casa din BCA a familiei Toader, iar mama si cei patru copii ai săi au fost luați cu tot cu casă. Femeia a reușit să se salveze, pentru că a rămas pe salteaua luată ca o barcă de vâltoare, dar cei patru micuți ai săi cu vârste între 9 luni și șase ani nu au avut acelasi noroc. Trei dintre copii au fost găsiți la scurt timp după nenorocire, decedați, dar băiețelul de 2 ani și 6 luni, nu a fost găsit nici până azi.

Chiar dacă în mod normal căutarea unei persoane se face timp de trei zile consecutiv, pompierii de la ISU Prahova l-au căutat pe micuț în fiecare zi de când acesta a dispărut. Acum, însă, activitatea de căutare va fi foarte amplă pentru că vor acționa 426 de pompieri.

Căutările vor fi concentrate între Sangeru și Urlati, pe ambele maluri ale râului Cricovul Sărat.

Verifică şi

Accident pe DN1, la Blejoi. Două persoane dintr-o ambulanţă privată sunt încarcerate

Accident rutier pe DN1 in localitatea Blejoi. Sunt implicate un autoturism cu dializați de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *