marți , 26 mai 2020
Acasă / Evenimente / Poveste teribilă din Bariera Bucureşti. Ce au descoperit poliţiştii într-un apartament din Ploieşti!

Poveste teribilă din Bariera Bucureşti. Ce au descoperit poliţiştii într-un apartament din Ploieşti!

O femeie de 61 de ani din Ploieşti, recunoscută cu afecţiuni psihice, s-a aruncat de la etajul 8 al blocului în care locuia, de teama poliţiştilor care îi băteau la uşă. 

Oamenii legii împreună cu pompierii de la ISU Prahova au mers în această seară, în blocul din Bariera Bucureşti, după ce vecinii femeii au sunat la 112 să sesizeze faptul că din apartament, acolo unde locuia femeia împreună cu mama sa, se simte un miros greu, de cadavru.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au sunat la uşă, dar cum nu le-a răspuns nimeni, au chemat pompierii să forteze yala pentru a intra in apartament. Cand au reuşit să intre, au descoperit cadavrul unei femei de 88 de ani în stare de descompunere, iar fiica sa, femeia cu probleme psihice tocmai se aruncase de la etaj.

Se pare că bătrâna ar fi murit din motive naturale,  dar poliţiştii cercetează întreaga poveste pentru a stabili cu certitudine cum s-au întâmplat lucrurile.

Verifică şi

Surse: Tânărul lovit de tren la Florești s-a sinucis!

Surse apropiate anchetei care se desfășoară pentru aflarea cu exactitate a împrejurărilor în care un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *