miercuri , 21 august 2019
Acasă / Administratie / Jandarmii au mers iar la Lapoș și Sângeru cu materiale de construcție și alte ajutoare

Jandarmii au mers iar la Lapoș și Sângeru cu materiale de construcție și alte ajutoare

Prahovenii care au avut necazuri din cauza inundațiilor de acum două săptămâni primesc în continuare ajutoare pentru a depăși mai ușor acest impas. Ieri și astăzi, oamenii cu locuințele afectate din Lapoș și Sângeru au primit alimente și materiale de construcție de la jandarmi și prahoveni care au donat bani și bunuri. 

Mai jos puteți citi mesajul jandarmilor prahoveni despre aceste acțiuni:

”Puhoaiele s-au retras, dar familiile cărora apa le-a intrat în case, luptă să repare, să înlocuiască, să meargă mai departe. Noi, jandarmii prahoveni, împreună cu cetățeni cu suflet mare, încercăm în continuare să venim în ajutorul semenilor noștri de la Lăpoșel și Sângeru, așa că ieri, 11 iunie, am mers în Lapoș și am încercat să mai alinăm puțin supărarea oamenilor. La Lăpoșel am dus haine, saltele, alimente, dar și multe obiecte absolut necesare într-o gospodărie. Azi, 12 iunie, am ajuns la Sângeru, unde am predat primăriei 8 paleți de B.C.A.( Beton celular autoclavizat), materiale achiziționate din banii strânși din donațiile jandarmilor din I.J.J. Prahova si ale cetatenilor” .

Verifică şi

Proiectul finanțat de Consiliul Județean Prahova ”Vrem respect” demarează azi

Asociatia Uniunea Social Democrata a Romilor din Romania organizeaza conferinta de lansare a proiectului,,Vrem respect”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *