miercuri , 15 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Prinşi la volan de către poliţişti, deşi erau minori şi nu ştiau să conducă autoturisme

Prinşi la volan de către poliţişti, deşi erau minori şi nu ştiau să conducă autoturisme

Doi minori din Prahova au dorit să înveţe să şofeze pe drumurile publice, dar au fost prinşi de către poliţişti. Unul dintre ei, chiar a reuşit să avarieze un alt autoturism pentru că a vrut să parcheze maşina părinţilor, deşi habar nu avea cum să facă asta.

Astfel, în noaptea de 9/10 iunie a.c., lucrătorii Postului de Poliție Ciorani, au depistat o tânără în vârstă de 17 ani, care conducea un autoturism pe raza comunei Ciorani, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor, s-a stabilit că aceasta se afla la volanul unui autoturism care îi fusese încredințat de un prieten, cu scopul de a învăța să conducă. Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și respectiv încredințarea cu știință a unui autovehicul, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Duminică seara, o patrulă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpina, a intervenit pentru aplanarea unui conflict, iscat între mai multe persoane. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că este vorba despre o tamponare, în care au fost implicate 2 autovehicule.

In urma efectuarii verificarilor și ascultarea declarațiilor persoanelor implicate, polițiștii au stabilit faptul că un minor în vârstă de 14 ani, s-a suit la volanul unui autoturism, proprietatea părinților, cu scopul de a muta mașina, și, datorită lipsei de experiență, a avariat un alt autoturism parcat în fața sa. În cauză s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfracțiunii de conducere fără permis.

comunicat de presa IJP Prahova

 

Verifică şi

Un grup de turiști a fost salvat din Munții Bucegi

In data de 12.07.2020, orele 18:20, 4 turişti, din care 3 bărbați si 1 femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *