miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Administratie / Viituri în nordul Prahovei. În satul Lutul Roşu, Bertea accesul se face doar pietonal

Viituri în nordul Prahovei. În satul Lutul Roşu, Bertea accesul se face doar pietonal

Accesul spre satul Lutul Rosu se face doar pietonal, dupa ce o viitură a adus aluviuni si buşteni şi a acoperit drumul. Prahova a fost până în această seară sub atenţionarea unui cod portcoaliu de precipitaţii abundente. 

Prefectul Madalina Lupea, subprefectul Emil Drăgănescu, inspector sef al ISU Prahova, lt.col. Mihai Dragan si un reprezentant al Consiliului judetean Prahova s-au deplasat la Bertea şi la Aluniş, localităţi unde ploile au adus aluviuni si busteni. Astfel, DJ 101 T Bertea -satul Lutu Roșu este acoperit cu busteni, iar accesul se face doar pietonal.

La Aluniş, pe DJ 214, din cauza unei viituri, o conductă de apă sub presiune care se afla în malul cursului de apă a fost dezvelită și în imediata apropiere se află şi un stâlp de electricitate de medie tensiune. In acest moment, in zona se circulă pe străzile comunale adiacente.

La Aluniş a ajuns şi deputatul Rodica Paraschiv, fost prefect al judeţului, care cunoaşte foarte bine infrastructura din zonă. Ambele situaţii sunt monitorizate, iar mâine dimineata se va interveni pentru punerea in siguranta, respectiv deblocarea accesului înspre satul Lutu Roşu.

comunicat Prefectura Prahova

Verifică şi

Programul manifestărilor dedicate Zilei Micii Uniri la Ploieşti

Cei care doresc să participe la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române la Ploieşti sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *