marți , 14 iulie 2020
Acasă / Social / Distracţie cât cuprinde. Ce poți să faci în acest weekend la Ploiești și în împrejurimi!

Distracţie cât cuprinde. Ce poți să faci în acest weekend la Ploiești și în împrejurimi!

Va fi un sfârșit de săptămână plin în evenimente deosebite la Ploiești și în jurul Ploieștiului și este imposibil să nu vă regăsiți pasiunile în vreunul dintre ele.

De mâine, 7 iunie, de la ora 12.00 începe Ploiești Street Food Festival, care va umple bulevardul Castanilor de arome îmbietoare, toate cunoștințele și prietenii pe care îi aveți, gusturi deosebite, muzică de calitate și voie bună. Festivalul ține trei zile și se va încheia duminică la ora 23.00.

Pe 8 iunie, la Slănic puteți merge la O poveste cu cai! Între orele 8.00 și 20.00 organizatorii vă invită să vedeți zona minunată a Slănicului din șa. ”Te-ai gândit vreodată să faci o plimbare călare pe dealuri și prin păduri? Să cunoști altfel natura, alături de cai și oameni prietenoși? Noi am pregătit totul pentru o astfel de experiență unică! O zi de poveste alături de cai și oameni prietenoși, comunicativi, pe ale căror chipuri se citește pasiunea și dedicarea pentru ceea ce fac. Vă invităm să ne însoțiți în plimbarea noastră călare pe dealurile din jurul Slănicului, indiferent dacă sunteți călăreți experimentați sau începatori”.

Sâmbătă, la Păuleşti are loc Festivalul Cireşelor, iar producătorii locali îşi vor prezenta marfa, în ambianta de petrecere si voie bună. La Băicoi este ziua localitatii şi sunt invitate mai multe vedete pentru a bucura publicul. Festivităţile încep de la ora 18.00.

Tot sâmbătă, de la ora 10 la 13, mergi la Țipărești la Grădina de Lavandă, la Atelierul de pictat tricouri cu AMI HANDMADE. Află mai multe de aici. 

Dacă nu poți să mergi sâmbătă la grădină, du-te duminică, pe 9 iunie, unde este un alt eveniment.

”Pentru ca și câmpul este o feerie de culori și viața, va Invitam sa îl “aprindem” puțin cu minunata culoare a Macilor. Va propunem un atelier in care vom lucra cu lâna, apa și săpun, pentru un rezultat încântător, demn de a fi purtat oriunde.
Florile din lâna aduc zâmbete, bucurie, pot fi purtătoare de arome si alte accesorii.
https://www.facebook.com/woolana/ Va așteptam cu drag intr-o adevarata atmosfera de poveste.
Costul pentru atelier este: 20 Ron. Accessul in cadrul Grădinii de Lavanda este de 10 ron/persoana cu varsta mai mare de 10 ani”, spune anunțul evenimentului.

Pe 9 iunie, chiar trebuie să stabiliți din timp unde doriți să ajungeți pentru că sunt mai multe evenimente frumoase cam la aceeași oră. Sau ați putea face un maraton și să mergeți peste tot.

Dimineață de la ora 8,30, aleargă și dăruiește în cadrul evenimentului Semimaraton Ploiești 2019. 

”Semimaratonul este creat pentru toţi membri comunităţii, pentru toţi cei care vor să se implice în, poate, cel mai sănătos şi activ proces de strângere de fonduri de pe plan local.
Ne dorim să strângem laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suştinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising”.

De la 10:30 – 13:30. mergeți la Ploiesti Airshow, adică un super spectacol aviatic la Aerodromul de la Strejnic.

De la ora 11, la hipodromul din Ploieşti începe THE Story cu o ediţie dedicată sportului. vor fi premiaţi 300 de sportivi,  iar copiii care vor veni la eveniment vor găsit distracţie maximă în locul de joacă amenajat special cu această ocazie.

 

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *