marți , 24 noiembrie 2020
Acasă / Social / De mâine, începe cel mai gustos festival: Ploiești Street Food Festival

De mâine, începe cel mai gustos festival: Ploiești Street Food Festival

De mâine, 7 iunie, de la ora 12.00 și până duminică 9 iunie, la ora 23.00, la Ploiești, pe Bulevardul Independeței se va desfășura cel mai delicios eveniment al anului: Ploiești Street Food Festival. 

”Timp de trei zile, vă invităm să luați parte la o călătorie culinară în jurul lumii care vă va permite să vă bucurați de preparate delicioase cu infinite combinații de arome și gusturi. Experiența gastronomică inedită va fi completată de concerte live ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, totul într-o atmosferă relaxată și într-un decor colorat.

Ploiești Street Food Festival este, fără îndoială, un eveniment pentru toate gusturile. Chiar și cei mai pretențioși gurmanzi vor găsi preparate care să le lase gura apă. În cele trei zile de festival, vă veți putea răsfăța cu preparate street food pregătite după rețete autentice, culese chiar de proprietarii de truck-uri în călătoriile lor peste mări și țări. De la burgeri suculenți, hot dogs, tacos și burritos, până la pizza, paella, pleșcavița sau mici reinventați, iată doar câteva dintre bunătățile care vă așteaptă pe Bulevardul Independenței la Ploiești Street Food Festival. Nu vor lipsi nici deserturile precum clătitele, înghețata sau mult îndrăgitele waffles.

Ploiești Street Food Festival nu vă răsfață doar papilele gustative, ci și urechile, de aceea am pregătit concerte live ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. În cele trei zile de festival, pe scenă vor urca: Vama, Fab Morvan ex Mili Vanili și Șuie Paparude. Concertele încep după ora 20.00”.

comunicat de presă

Verifică şi

Proiect european pentru susţinerea orientării în carieră a elevilor din CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti

În  vreme ce majoritatea elevilor nu ştiu spre ce carieră să se îndrepte, cei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *