marți , 26 mai 2020
Acasă / Social / Elevii implicaţi în concursul “Gândeşte verde, gândeşte curat!” au fost premiaţi

Elevii implicaţi în concursul “Gândeşte verde, gândeşte curat!” au fost premiaţi

Sala Europa din Palatul Administrativ din Ploieşti a fost astăzi gazda Festivităţii de premiere a proiectului concurs “Gândeşte verde, gândeşte curat”, iniţiat de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova în 2008.

La această ediţie, elevii s-au înscris în două secţiuni: A unde au concurat 18 şcoli în tot felul de proiecte ca fotografierea unor colţuri din natură însoţită de un eseu  sau confecţionarea unor brăduţi din materiale reciclate, şi secţiunea B unde au concurat 8 licee care s-au confruntat în dezbateri pe teme ecologice.

Ca de obicei Rafinăria Petrotel Lukoil Ploieşti a fost unul dintre sponsorii care au susţinut premiile acestui concurs. Conducerea rafinăriei va asigura cheltuielile pentru participarea a 20 de elevi de la Vadu Părului la Şcoala de Vară gândeşte verde, gândeşte curat! de la Bucov. În plus, elevii Şcolii Gimnaziale Floreşti, care au obţinut  premiul 1 la secţiunea A, au primit din partea rafinăriei o staţie meteo complexă şi un glob stelar.

 

Verifică şi

Doliu în comunitatea didactică din Ploieşti: Profesorul de limba română Oliviu Găzdac a decedat!

Profesorii din Colegiul Național „I.L.Caragiale” Ploiești anunță, cu profund regret, “trecerea întru nemurire” a remarcabilului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *