miercuri , 15 iulie 2020
Acasă / Evenimente / Uite în ce condiţii se desfăşoară căutările ultimului copil dispărut la Sângeru!

Uite în ce condiţii se desfăşoară căutările ultimului copil dispărut la Sângeru!

Ultimul dintre copiii familiei Toader din Sângeru, un băieţel de 2 ani şi 6 luni este căutat în continuare de către pompierii de la ISU Prahova. Căutările lui Iacob se fac în condiţii pe care cu greu vi le puteţi imagina.

Apele Cricovului Sărat s-au retras din zonele inundate iniţial lăsând în urma lor tot ce a luat viitura: lucrurile oamenilor, crengi, pietroaie, dar mai ales mult mâl. În acest mâl şi printre crengile amestecate cu pământ este căutat micuţul de către cei 30 de pompieri care scormonesc totul în jur, cu lopeţi şi căngi. Atmosfera a devenit sufocantă, dar salvatorii caută în continuare.

În prima zi, pe 31 mai, atunci când viitura a luat pe sus casa familiei din Sângeru, 50 de pompieri i-au căutat pe micuţi. A doua zi a venit rândul altora 57 de salvatori să îşi încerce norocul. Rând pe rând, aceştia au găsit în apă şi în mâl, trupurile neînsufleţite a două fetiţe şi un băieţel. Este imposibil de crezut că Iacob ar mai trăi, dar trupul său trebuie înmormântat creştineşte alături de fraţii săi. Aşa că pompierii caută în continuare.

imagini ISU Prahova

Verifică şi

Un grup de turiști a fost salvat din Munții Bucegi

In data de 12.07.2020, orele 18:20, 4 turişti, din care 3 bărbați si 1 femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *