joi , 26 noiembrie 2020
Acasă / Social / Vrei să ajuţi familiile din Prahova afectate de vremea rea? Vino mâine la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi să donezi!

Vrei să ajuţi familiile din Prahova afectate de vremea rea? Vino mâine la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi să donezi!

Toţi cei care vor să ajute familiile afectate de fenomenele meteorologice de ieri, pot cumpăra alimente şi pot aduna diverse lucruri de care nu mai au nevoie, dar sunt atat de folositoare unor oameni în nevoie şi să le aducă de mâine la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. În urmă cu puţin timp, conducerea IJJ a transmis următorul mesaj:

“Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova își dorește să vina in sprijinul prahovenilor greu încercați de natura dezlănțuită, in toate localitățile unde s-au manifestat fenomenele meteo periculoase din data de 31 mai a.c. Pe aceasta cale, va informăm că am constituit la sediul nostru de pe strada Gh.Grigore Cantacuzino,nr.257 ( vis-a -vis de liceul,, Toma Socolescu”) încă din această seară, un punct de primire al ajutoarelor și așteptăm pe oricine dorește să se implice în această acțiune sa vina sa doneze alimente neperisabile, îmbrăcăminte și încălțăminte, pături, dar și materiale de construcție. Totodata jandarmii din I.J.J Prahova s au mobilizat ptr stragerea de sume banesti pentru achizitionarea de alimente si articole de imbracaminte. Vom transporta toate bunurile donate/ achizitionate luni 03.06.2019 incepand cu orele 09.00 in zonele calamitate. Date de contact: dispecerat I.J.J PRAHOVA tel: 0244/406 405 tel.mobil 0745.104.584″

Verifică şi

Proiect european pentru susţinerea orientării în carieră a elevilor din CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti

În  vreme ce majoritatea elevilor nu ştiu spre ce carieră să se îndrepte, cei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *