marți , 10 decembrie 2019
Acasă / Administratie / Patru copii au fost luaţi de viitură la Sângeru. Se fac eforturi disperate pentru salvarea lor

Patru copii au fost luaţi de viitură la Sângeru. Se fac eforturi disperate pentru salvarea lor

Vremea rea face prăpăd în Prahova. După ce o viitură a trecut prin şapte case la Lapoş, acum, în localitatea Sângeru, o viitură o suprins o femeie și 4 copii. Femeia a fost salvata de un cetățean, dar copiii sunt căutați de către echipajele de pompieri.

Vârstele micuţilor sunt cuprinse între 9 luni și 6 ani. 30 de pompieri militari fac eforturi susținute pentru a salva copilașii din apele învolburate. Se constituie 3 echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Un alt copil, un băieţel de 6 ani, a fost găsit de către pompieri după ce a fost luat de aceaşi viitură. El nu afce parte din grupul celor patru.

La Sinaia plouă torenţial şi 8 autoturisme sunt blocate pe strada Cumpătu, din cauza apelor pluviale de pe partea carosabilă.

La Ploiești, intersecția strada Cameliei cu Sos.Nordului blocată din cauza volumului mare de apa. Totodată, pe Strada Cameliei este un copac picat pe carosabil.

Valea Călugărească , sat Rachieri, un autoturism cu 2 pasageri este blocat din cauza apelor pluviale , pasagerii nu pot coborî din cauza apei care curge pe șosea , în zonă sunt mai multe auto în aceeași situație.

De la ora 16.00 a intrat în funcţiune o AVERTIZARE HIDRO -COD PORTOCALIU până pe 01:06.2019/24:00, avertizare activă în bazinul hidrografic superior si mijociu si afluenti ai raurilor Ialomita si Prahova.

foto ilustrativa

Verifică şi

Orarul traseului 43 care vă duce la Orășelul Copiilor din Parcul Municipal Vest

Conducerea TCE Prahova a transmis orarul mijloacelor de transport în comun care vor circula spre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *