luni , 21 septembrie 2020
Acasă / Social / Unde vei petrece 1 iunie alături de copilul tău? Evenimente pentru Ziua Copilului la Ploiești

Unde vei petrece 1 iunie alături de copilul tău? Evenimente pentru Ziua Copilului la Ploiești

Sâmbătă trebuie să lăsați totul și să vă sărbătoriți copiii. Din fericire, în Ploiești și împrejurimi sunt multe evenimente organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și chiar dacă se anunță vreme înorată, chiar cu ploaie pe alocuri, multe dintre evenimente se desfășoară în interior, așa că împreună cu micuții vă puteți bucura de ele. Multe distracții încep chiar de vineri după amiază așa că organizați-vă bine să ajungeți la cât mai multe. 

Copiii se distrează făcând lucruri și totodată își sporesc atenția, manualitate și răbdarea. Tocmai de aceea, în Ploiești sunt organizate multe ateliere.

Pe 31 mai, de la 17.30 la 18.30, înscrieți-vă la desenat pe tricou. Prăjituria Moft a organizat evenimentul Tricou Moft-uros, ”atelier gratuit la care copilul tău își va putea colora propriul tricou. Și nu oricare, ci mai exact un “Tricou MOFT- uros”. El trebuie să vină doar cu imaginația și buna dispoziție. De restul ne ocupăm noi: tricou, carioci speciale, atmosferă de sărbătoare. Un atelier în care timp de o oră se va relaxa și se va distra alături de alți copii minunați. Si pentru ca așa suntem noi, dulci, o să îl indulcim la rândul nostru cu prăjituri delicioase, pentru orice tip de mofturos;). Participarea se face exclusiv prin înscriere la adresa de e-mail ideeaconcept@gmail.com si după primirea confirmarii de participare din partea noastră. NU uita sa treci în e-mail numele copilului, vârsta și datele de contact ale adultului care îl va însoți” Așadar nu uitați să verificați disponibilitatea, înainte să-i propuneți celui mic să meargă la joacă aici.

Pe 1 iunie, Târgul Home and Handmade de la Noir Cocktail Bar va avea ateliere de modelat lut, pictură și lucrat cu lână, iar micuții vor fi pictați pe față și vor avea parte de multe surprize. Și pentru ca cei mari să nu se plictisească, vor fi standuri cu lucruri minunate făcute manual: decorațiuni din lemn și traforaj, bijuterii, picturi pe pânză, obiecte croșetate, cosmetice pe bază de lavandă și prăjituri făcute în casă. Mai multe despre acest eveniment găsiți AICI. Urmăriți evenimentul până pe 1 iunie, pentru că este organizat afară și poate fi amânat din cauza vremii neprietenoase cu astfel de activități.

Tot pe 1 iunie, dacă vreți să mergeți în natură, duceți copilul la evenimentul organizat la Zoo Bucov. Fairya Copiilor este un eveniment care se va desfășura de la ora 11.00 la 18.00 și care va include spectacole, jocuri, activități interactive, concursuri cu premii. Mai multe detalii găsiți AICI.

Primăria Municipiului Ploiești organizează Festivalul Magie, feerie și povești la Parcul Municipal Vest. Pe afișul de mai jos, afli ce suprize găsești aici.

Pe 1 iunie, pentru copiii ceva mai mari, dar nu prea mari, a fost creat evenimentul Robotică și informatică pentru copii și tineri. ”Va așteptăm cu drag la al doilea eveniment CEXIT din orașul nostru – Robotică și informatică aplicată pentru copiii cu vârstele 8-15 ani. Împreună ne vom juca și vom face lucruri interesante cu roboții noștri folosind calculatorul și limbajele de programare”.

De 1 și 2 iunie, la AFI Ploiești e mare sărbătoare. ”Pe 1 iunie vei avea parte de o serie de surprize.
– vei întâlni personaje din desene animate, prinți și prințese, care vor împărți zambete, bomboane și baloane;
– intrarea gratuită la Gymboland între orele 12:00 și 14:00, cei mici putând rămâne în incinta locului de joacă până la sfârșitul programului.*
– începând cu ora 17:00, Iuliana Beregoi te așteaptă la un super concert”

Pe 2 iunie, micuții vor avea parte de ateliere de hand made, intrare gratuită la locul de joacă etc. Mai multe amănunte vedeți AICI. 

Și la Carrefour Ploiești au fost organizate suprize pentru cei mici pe 1 iunie.

Și pentru că vrei să își înveți copilul să fie generos și bun, participă la un eveniment sportiv-caritabil, la Sala Sporturilor Olimpia pe 2 iunie. Run for Healing este de fapt o strângere de fonduri pentru tratamentul a trei tineri ploieșteni care se luptă cu cancerul.

În același capitol se înscrie și Târgul de prăjituri de la Urlați, de pe 1 iunie, prin care organizatorii doresc să adune fonduri pentru reamenajarea sălii de bibliotecă a “Liceului Teoretic Brâncoveanu Vodă” Urlați.

 

 

Verifică şi

Recomandările Grupului de comunicare Strategică pentru începutul anului şcolar

Pentru a veni în ajutorul părinţilor şi elevilor care au o mulţime de întrebări fireşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *