miercuri , 20 ianuarie 2021
Acasă / Evenimente / Video-Ce au găsit polițiștii la domiciliile proxeneților aduși azi la audieri!

Video-Ce au găsit polițiștii la domiciliile proxeneților aduși azi la audieri!

12 persoane sunt audiate la sediul Poliției Municipale Ploiești după perchezițiile din această dimineață, acțiuni desfășurate în Municipiului Ploiești, Șoimari, Bălțești și  Podenii Noi.

De la locuințele percheziționate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce ar putea proveni din activitatea infracțională (lei și euro în valoare de aproximativ 20.000 de lei, telefoane mobile și înscrisuri). De asemenea, au fost indisponibilizate două autoturisme. Mai mult, anchetatorii au găsit și niște caiete în care proxeneții notau profitul de pe urma fetelor.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de euro.

Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La activități au participat și jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

 

Verifică şi

Acţiuni ale jandarmilor prahoveni în week-end: salvări pe munte, urşi îndepărtaţi, hoţi de lemne prinşi la furat

Sfârşit de săptămână încărcat pentru jandarmii de la IJJ Prahova. Aceştia au intervenit în mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *