duminică , 20 septembrie 2020
Acasă / Locuri de munca / Peste 2.600 de locuri de muncă sunt vacante în judetul Prahova

Peste 2.600 de locuri de muncă sunt vacante în judetul Prahova

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, sunt disponibile 2.676 locuri de muncă.

La nivel judetean, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate, lucrător comercial , muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor, muncitor necalificat în industria confecţiilor , muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, manipulant mărfuri, confecţioner-asamblor articole din textile, vânzător.

Din cele 2.676 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori, 102 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, economist etc), 1.562 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale,
profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel judetean/național poate fi consultată in timp real pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante (se va selecta judetul Prahova).

Precizăm că baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informațiile prezentate reflectând situația existentă in data de 28.05.2019

Verifică şi

Adient Trim Ploiești organizează program de internship pentru studenții de la UPG

Ocazie pentru studenții de la UPG Ploiești să participe într-un program de internship plătit pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *