duminică , 12 iulie 2020
Acasă / Economic / Mâine, în Prahova, se va lansa programul Rabla pentru electrocasnice

Mâine, în Prahova, se va lansa programul Rabla pentru electrocasnice

Joi, 23 mai 2019, ora 11:00, vicepremierul Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, va deschide oficial sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în Programul RABLA pentru electrocasnice -Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, finanțat de Ministerul Mediului prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Evenimentul, la care vor participa reprezentanți ai Ministerului Mediului, ai Administrației Fondului pentru Mediu, precum și reprezentanți ai agenților economici înscriși în Program, va avea loc la Rematholding, Punct de lucru Ariceștii Rahtivani.

La fel ca în cazul maşinilor, ministerul va da vouchere la schimb cu un aparat vechi. acestea se vor da în funcție de eficiența energetică a aparatelor.

Potrivit ghidului acestui program puteţi primi la achiziţionare 200 lei pentru televizoare clasa energetică A,   500 lei pentru televizoare cu eficienţa energetică A+
300 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A++,  400 lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţa energetică A+++ .

Pentru aparatele de aer condiţionat cu clasa energetica A+++ sau A++, veţi primi 400 lei, dar veţi plăti montarea acestora.

În ceea ce priveşte mașinile de spălat, veţi primi 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++ , 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++, iar în cazul frigiderelor şi lăzilor frigoriofice , 300 lei pentru eficienţa energetică A++ şi  400 lei pentru categoria frigidere și lăzi frigorifice A+++.

 

 

 

 

 

Verifică şi

Cererile unice de plată pentru campania agricolă 2020 se depun până pe 15 iunie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova (APIA Prahova) reamintește tuturor beneficiarilor că data …

2 Comentarii

  1. Violeta Naghi

    ce trebuie sa facem ?

    • Administrator

      Intrati pe siteul ministerului mediului si cautati acolo programul. scrie exact ce e de facut pentru accesare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *