vineri , 7 august 2020
Acasă / Evenimente / Tânără de 19 ani din Râfov, violată şi ucisă de concubinul său de 23 de ani

Tânără de 19 ani din Râfov, violată şi ucisă de concubinul său de 23 de ani

Sfârşit cumplit pentru o tânără de 19 ani din Râfov, care a fost violată şi omorâtă cu bestialitate într-o pădure chiar de către concubinul ei. Bărbatul în vârstă de 23 de ani era cioban  la o stână din Olari. Se pare că fata era cunoscută cu afecţiuni psihice. 

Vineri, suspectul de crimă a plecat de la stână şi a dus-o pe tânără şi pe mama lui acasă, cu căruţa, după care s-a întors. După ce băut un litru de ţuică, suspectul s-ar fi întors la Râfov, pentru a vizita un prieten. În drum i-a ieşit concubina, care l-a implorat să o ia la stână, înapoi, ba chiar s-a urcat singură în căruţă.

Aşa că au plecat împreună, dar pe drum, bărbatului i s-a făcut poftă de sex şi a intrat cu tânăra într-o pădure de pe marginea drumului.

Ea s-a împotrivit, iar bărbatul a lovit-o cu pumnii până ce victima a căzut, dar pentru că tot se zbătea, ciobanul i-a aplicat câteva lovituri cu un briceag în zona gâtului. După ce a violat-o, a lăsat-o într-o baltă de sânge şi a plecat spre stână de unde a fost astăzi ridicat de anchetatori.

Cadavrul tinerei a fost găsit azi dimineaţă de un localnic şi la scurt timp anchetatorii au dat şi de criminal. Acum, acesta este anchetat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi va fi trimis în faţa instanţei pentru infracţiunile de viol şi omor.

Vom reveni cu detalii.

Verifică şi

Biciclist decedat pe DN1, la Bărcăneşti. A fost acroşat de o dubiţă!

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a decedat în urma unui accident rutier, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *