sâmbătă , 10 aprilie 2021
Acasă / Social / Trupele de teatru de liceu se pot înscrie în concursul Naţional de Proză Scurtă sau în cel de Teatru Amator

Trupele de teatru de liceu se pot înscrie în concursul Naţional de Proză Scurtă sau în cel de Teatru Amator

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 17 mai – 8 iunie 2019, cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Naţional „I.L. Caragiale”, în cadrul căruia se desfăşoară Concursul Naţional de Proză Scurtă (pentru liceeni) și  Concursul Naţional de Teatru Amator.

Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă sunt rugați să trimită pe adresa comunicare@casadecultura.ro, până cel târziu 31 mai a.c., maximum 5 (cinci) pagini de proză scurtă, scrise în Times New Roman, font 12, cu diacritice, la un rând, şi un C.V., însoțite de datele de contact.

Pentru participarea la Concursul Naţional de Teatru Amator, trupele – reprezentând instituţii, organizaţii, sau fiind indepedente – pot trimite, pentru preselecţie, până cel târziu 31 mai a.c., pe adresa instituţiei noastre, Piața Eroilor nr. 1A, înregistrarea pe DVD a piesei/ monologului propuse pentru finală şi fişa de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (aceasta poate fi descărcată de pe site-ul instituției: www.casadecultura.ro ). Durata maximă a unui spectacol este de 45 de minute. Nu vor fi admise în finală spectacole cu mesaje rasiste, intolerante, pornografice. Nu există o temă impusă. Spectacolele se vor juca exclusiv în limba română.

Premierea celor două concursuri va avea loc în data de 8 iunie a.c., la sala de spectacole a Cercului Militar Ploieşti, după terminarea finalei Concursului Naţional de Teatru Amator „I.L.Caragiale”.

Pe lângă premiile în bani, vor fi oferite și premii constând în cărți. Sponsorii pot să adauge premii speciale.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail comunicare@casadecultura.ro sau la numărul de telefon 0730.097.668 (secretariat).

comunicat de presa

Verifică şi

Finanţările din sectorul ONG pot fi verificate de acum pe Platforma Donatorilor

Federaţia “Fundaţiile comunitare din România” a lansat Platforma Donatorilor, aplicația care transparentizează datele despre finanțările …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *