joi , 28 mai 2020
Acasă / Administratie / Anunţ SGU: Scările Casei de Cultură a Sindicatelor au fost reparate cu materialul clientului!

Anunţ SGU: Scările Casei de Cultură a Sindicatelor au fost reparate cu materialul clientului!

După ce “repararea” pe repede înainte a scărilor Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti a devenit subiect de presă, dat fiind aspectul deloc plăcut al acestora, executantul lucrării, Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti a transmis un comunicat de presă prin care încercă cumva să se disculpe în situaţia creată. 

Evident, SGU Ploieşti a făcut tot posibilul ca scările să fie cât de cât cosmetizate într-un timp foarte scurt şi pentru o sumă mică de bani, adică 1.400 de lei cu TVA, rezultatul fiind pe măsura plăţii.

“În urma numeroaselor articole de presă, având ca subiect activitățile derulate de societatea noastră în perimetrul Casei de Cultură a Sindicatelor, vă remitem următoarele precizări:

Lucrările de reparație și vopsire, executate la scările din zona de acces a imobilului menționat mai sus, au fost realizate la solicitarea reprezentanților
Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Potrivit informațiilor pe care le deținem, aceste lucrări sunt temporare, respectiv până la data la care va demara lucrarea de reparaţie capitală a perimetrului respectiv.

Totodată, precizăm faptul că lucrările au fost derulate cu materialul pus la dispoziție de solicitant (Casa de Cultură a Sindicatelor).

În același timp, vă comunicăm faptul că, SGU Ploiești SRL are statutul juridic de societate cu răspundere limitată, obținând venituri atât din execuția lucrărilor pentru instituțiile/autoritățile publice, pe baza adreselor remise, cât și pentru terți, în baza solictărilor acestora din urmă.

Pe cale de consecință, executarea lucrărilor menționate mai sus este necesară în scopul asigurării derulării activității societății, implicit a salarizării personalului”.

Verifică şi

Program de vara la Halele Centrale și piețele din Ploiesti

S.C. Hale și Piețe Ploiești aduce la cunoștința ploieștenilor noul program de funcționare, adaptat perioadei …

Un comentariu

  1. Doar retarzi in primarie si SGU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *