marți , 26 mai 2020
Acasă / Administratie / Cum să vopsești marmura? Uite cum arată scările Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești!

Cum să vopsești marmura? Uite cum arată scările Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești!

Pentru că scările de marmură de la intrarea principală în Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești arătau jalnic, cum de altfel arată și sala în sine și în această locație își lansează Președintele României o carte, conducerea locației s-a gândit la o metodă de a recondiționa treptele. Metodă românească, desigur, așa că a dat o spoială de vopsea lavabilă gri spre bleo jandarm peste marmură. 

Pentru ca pe portiuni mari, marmura lipsea, aceasta a fost inlocuita cu bucati de lemn, vopsite pe urma.

Desigur, pentru că Iohannis nu va intra pe toate cele trei intrări ale sălii, spoiala a fost făcută doar pentru intrarea principală, cele laterale rămânând la fel: sparte și urâte.

Suntem foarte curioși dacă președintele va observa lucrarea celor de la SGU Ploiești și dacă îi va aduce aminte de vremuri pe care le credeam trecute de 30 de ani, dar care revin ostentativ ori de câte ori ne dăm seama că nu avem bani pentru nimic, dar că românul face față în orice situație.

Update: Vopsirea treptelor a fost o comandă a conducerii Casei de Cultură a Sindicatelor. Pentru acest contract SGU a primit 1.400 de lei cu TVA. Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești  aparține Federației Sindicale CNSLR Frăția, care a închiriat-o pentru o perioadă lungă de timp unui investitor privat din bucurești. 

Verifică şi

Hotărâre CJSU Prahova: Zona metropolitană Câmpina a fost extinsă cu alte localităţi!

În urma unei şedinţe extraordinare, membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au stabilit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *