luni , 25 mai 2020
Acasă / Social / Vino și tu la Cercul de Donatori Ploiești și implică-te în dezvoltarea comunității!

Vino și tu la Cercul de Donatori Ploiești și implică-te în dezvoltarea comunității!

Miercuri, 15 mai a.c. Fundația Comunitară Prahova invită pe toți cei care doresc să se implice în dezvoltarea comunității la strângerea de fonduri prilejuită de Cercul de Donatori Ploiești . Prima ediție a acestui an va începe de la ora 18.00 și se va desfășura la showroom-ul din Sos. Ploiesti – Buzau nr. 505, DB 1B a BMW Proleasing Motors. 

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu evenimentul, Cercul de Donatori unește oamenii buni cu acele cauze care merită ajutorul comunității. În această ediție vor fi prezentate două cauze, în general sunt trei, fiecare cauză fiind reprezentată de un ambasador care va răspunde la toate întrebările celor din sală. După care începe practic licitația și sumele donate se multiplică.

Participarea este gratuită, dar ar fi bine să vă înscrieți  aici sau să vă anunțați prezența printr-un  mail sau telefon pentru o mai bună organizare.

Mai jos aveți descrierea celor două cauze. Dacă nu puteți ajunge la eveniment, puteți dona și on-line.

Casa Eva este centrul din Ploiești al Asociației Concordia unde 27 de tineri, care frecventează cursurile de liceu, de facultate sau școală de meserii, sunt găzduiți și educați pentru a deveni independenți, oameni capabili să trăiască pe cont propriu, persoane integrate social. În Casa Eva fiecare tânăr este implicat în toate activitățile necesare unei vieți independente. Ei se gospodăresc, fac curat și gătesc pe rând pentru toți beneficiarii. În prezent au aceleași dulapuri de bucătărie pe care le folosesc de la deschiderea centrului, de acum 14 ani, deteriorate și neigienice. Au nevoie de ajutorul nostru pentru a cumpăra mobilierul de bucătărie. Prin donația noastră, prin faptul că le oferim condiții să gătească într-o bucătărie igienică și sigură, îi susținem și noi în efortul lor de a învăța să fie oameni responsabili.
Ambasadorul proiectului este Corina Petcu, HR Manager.

„O familie formată din nouă oameni” a rămas fără acoperiş deasupra capului chiar în a doua zi de Paşte. S-a întâmplat în comuna Balaca din Prahova. În mai puţin de un sfert de ceas, trei locuinţe au fost făcute scrum. Trei copii cu vârste de 12, 7 şi 5 ani, şi şase adulţi au rămas pe drumuri. Norocul  oamenilor a fost că au reuşit să iasă teferi din locuinţe, doar cu hainele de pe ei. Acum sunt nevoiţi să reconstruiască totul de la zero. Sunt oameni foarte gospodari, toți lucrează în fabricile de prin împrejurimi, însă pe salarii minime, iar bătrânii sunt pensionari. Copiii au rezultate excepționale la școală. Acum nu mai au nimic.” Lili Maxim – jurnalist Observatorul PH și ambasadorul proiectului. Le este imposibil sa reușească fără ajutorul nostru, al tuturor!  Prin Cercul de Donatori punem umărul la apelul umanitar făcut în beneficiul lor. Prin donațiile noastre putem să le oferim sportul necesar pentru face primul și cel mai important pas către o viață normală.  Implicarea noastră este un ajutor salvator!

Dacă nu vei putea  ajunge, dar vrei să susții proiectele acestei ediții, poți face o donație până pe  31 mai în contul Fundației Comunitare Prahova sau ne putem întâlni pentru a-i colecta. Banii vor ajunge la proiectul la care îți dorești.  Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova.

Acum este și mai simplu să susții o cauză în care crezi! 

DONEAZĂ ON-LINE

 

Verifică şi

Până pe 30 iunie, nu avem nevoie de card de sănătate pentru serviciile medicale şi farmaceutice

Executivul a aprobat o Ordonanță de Urgență care prevede reglementări privind acordarea și decontarea serviciilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *