vineri , 29 mai 2020
Acasă / Administratie / Preşedintele României vine mâine la Ploieşti. Află motivul!

Preşedintele României vine mâine la Ploieşti. Află motivul!

Preşedintele României, Klaus Iohannis,va veni mâine în vizită la Ploieşti pentru a-ţi lansa cea de-a treia carte EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.  Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Anunţul vizitei a fost făcut în această după amiază de către Primăria Ploieşti prin următorul comunicat de presă:

“Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, va fi gazda, Excelenței Sale, PreședinteleRomâniei, domnul Klaus Iohannis, în contextul lansării, la Ploiești, a celei de-a treia cărți a domniei sale, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, eveniment care se va derula, marți, 14 mai 2019, începând cu ora 18.00, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii, în întreaga țară.„EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România, în contextul apartenenței la proiectul comunitar.

Edilul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, și-a exprimat încântarea față de alegerea Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în vederea promovării și lansării cărțiidomniei sale, în orașul nostru.

Cu acest prilej, Președintele Klaus Iohannis va efectua și o vizită oficială la noul sediul al municipalității ploieștene, unde va purta discuții legate de administrația publică locală, în contextul apartenenței țării noastre la Ununea Europeană.

 Cititorii pot vizualiza un fragment din volumul sus amintit la următorul link web: http://bit.ly/2OTcVCN .

 Facem precizarea că accesul la eveniment se va face numai pe baza de invitație, în intervalul orar 16.30-17.30″

Verifică şi

De mâine, Muzeul Ceasului din Ploieşti va primi vizitatori!

De mâine, 28 mai, Muzeul Ceasului „Nicolae Simache” Ploieşti, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *