luni , 25 mai 2020
Acasă / Evenimente / Atenţie la escroci! AFLĂ ce a păţit o femeie de 77 de ani din Prahova pentru că a crezut un necunoscut

Atenţie la escroci! AFLĂ ce a păţit o femeie de 77 de ani din Prahova pentru că a crezut un necunoscut

Poliţiştii secţiei nr.1 Ploieşti au prins şi dat pe mâna justiţiei un individ care a înselat o femeie de 77 de ani. Bătrâna a crezut că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, când, în timp ce se afla în fața unei unități medicale din Ploieşti, a fost abordată de un bărbat, care s-a recomandat a fi directorul spitalului respectiv.

Acesta a ascultat cu atenţie problema femeii şi i-a promis că o ajută cu soluţionarea unui dosar medical şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe. Pentru acest “ajutor”, “directorul” a primit de la femeie 800 de lei.

Doar că bărbatul s-a dat la fund cu tot cu banii bătrânei, iar atunci când şi-a dat seama că a fost înşelată, femeia s-a dus la poliţie care l-a identificat pe individ în persoana unui cetăţean de 40 de ani din judeţul Giurgiu, cunoscut pentru infracțiuni comise prin același mod de operare și în alte zone ale țării.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune. A fost condus la data de 09.05.2019, în baza unui mandat de aducere, de la sediul I.J.P. Giurgiu la sediul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, unde a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei vineri, Judecătoria Ploiești a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Verifică şi

Circulaţie restricţionată pe DN1, în apropiere de Sinaia. Un tir a intrat într-un parapet

Circulaţie restricţionată pe DN1 între Posada şi Sinaia, km 114, pe sensul de coborâre, unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *