luni , 25 mai 2020
Acasă / Social / Sprijin financiar în valoare de 560.000 de lei pentru tinerii ploieșteni cu rezultate bune la sport și artă

Sprijin financiar în valoare de 560.000 de lei pentru tinerii ploieșteni cu rezultate bune la sport și artă

Fundația pentru Comunitate anunță lansarea celei de-a paisprezecea ediție a Programului MOL de promovare a talentelor prin care se oferă sprijin financiar în valoare de 560.000 lei pentru tineri talentați și cu rezultate bune la sport și arte. Evenimentul va avea loc marți, 14 mai, 2019, ora 16:00, la Bazinul Olimpic Vega, Ploiești, Str. Vega, nr. 8B.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate condițiile de înscriere, iar beneficiarii edițiilor precedente din Prahova vor povesti despre utilizarea finanțărilor obținute. În plus, cei prezenți vor putea vizita o expoziție de arte plastice din lucrările tinerilor care au obținut finanțare în anii anteriori și vor asista la un concurs de înot. 

”Prin Programul MOL de promovare a talentelor, lansat prima dată în 2006, oferim anual sprijin financiar tinerilor talentați și cu rezultate bune la sport și la arte. Fondul total de sponsorizare al ediției 2019 este de 560.000 lei. Un tânăr poate solicita maximum 10.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente și materiale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare legate de activitatea sa sportivă sau artistică.

În cadrul celor treisprezece ediții anterioare ale Programului am susținut 2.184 de tineri cu peste 3.780.000 de lei. Din Prahova au obținut finanțare 66 sportivi și artiști, în valoare de 104.000 lei.”, se arată în comunicatul transmis de Fundația pentru Comunitate. 

Verifică şi

Până pe 30 iunie, nu avem nevoie de card de sănătate pentru serviciile medicale şi farmaceutice

Executivul a aprobat o Ordonanță de Urgență care prevede reglementări privind acordarea și decontarea serviciilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *