joi , 28 mai 2020
Acasă / Social / Evenimente deosebite în Prahova, în luna mai: concursuri sportive, petreceri în aer liber, distracţii pentru copii!

Evenimente deosebite în Prahova, în luna mai: concursuri sportive, petreceri în aer liber, distracţii pentru copii!

Luna mai abundă în evenimente pentru toate gusturile şi vârstele, evenimente care se vor desfăşura în Ploieşti şi împrejurimi.

Pe 3 mai, puteţi merge la AFI Ploieşti cu copilul, pentru a participa la Tărâmul imaginaţiei. “La AFI Ploiești, continuă seria de spectacole și ateliere interactive pentru copii și părinți, oferite de actorii “Teatrului din Podul Meu“. În fiecare vineri, de la ora 18:30 vom avea parte de un spectacol sau atelier creativ, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 3 ani sau 3 – 7 ani, în funcție de programul stabilit. Aceste activități se vor desfășura în spațiul special amenajat din AFI Ploiești, din apropierea Cinema City”.

Sâmbătă 4 mai, de la ora 11.00 la Hipodromul din Ploieşti vor avea loc curse de trap şi plimbări cu ponei, în vreme ce duminică, 5 mai, la Grădina zoologică de la Bucov sunteţi invitaţi la Ziua Râsului, eveniment ce va ţine de la 11.30 la 14.30. Sub deviza “Râsul este frâna împotriva îmbătrânirii” , Nicoleta Mocanu  invită pe toţi cei interesaţi la “cea mai mare sesiune de râs si respirație Laughter Yoga de Ziua Mondială a Râsului”.

Pe 8 mai, la Ploieşti va avea loc un eveniment pentru antreprenori, Marketing Mindset, organizat de Alex Duna. Accesul este limitat pentru 20 de persoane. Mai multe detalii puteţi găsi AICI. 

În perioada 10-12 mai, mergeţi la Bucureşti pentru a vă bucura de BurgerFest 2019. Evenimentul va fi organizat în parcul Verde Stop Arena şi pe lângă distracţie garantată de organizatori, poţi încerca 60 de sortimente de burgeri.

În acelaşi weekend, mai exact sâmbătă pe 11 mai, la Urlaţi va avea loc Maratonul Vinului 2019. Ajuns la a noua ediţie, Maratonul Vinului este primul concurs de Mountain Bike cu scop caritabil din Romania. Pe lângă cele două trasee clasice de 31km şi 51km, reactivate după 6 ani, ca şi la edițiile din anii trecuți, participanţii pot opta şi pentru un traseu de 18km, recomandat cicliştilor mai puţin experimentaţi, cadeților și copiilor mari iar copiii mici vor avea traseul lor de 4 km. Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din încasările obţinute în urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati. Pentru înscrieri, vezi AICI. 

Dacă vreţi să staţi la Ploieşti, tot pe 11 mai, sunteţi invitaţi la Sala Sporturilor Olimpia la evenimentul organizat de Prahova în acţiune, Picnic în parc. Mesajul evenimentului sună tentant. “Ti-ar placea sa iei masa in aer liber, alaturi de oameni frumosi, intr-o atmosfera destinsa de sambata dimineata?
Ai un grup de prieteni alaturi de care iti place sa-ti petreci timpul? Vrei sa iesi impreuna cu familia la picnic? Sau poate cu iubita ori, de ce nu, chiar singur?
Partenerii Asociatiei Prahova in Actiune se alatura evenimentului “Picnic in parc” cu voie buna si mici surprize culinare.
Ce trebuie tu sa faci? Ia-ti cosul accesorizat frumos, pune cu grija in el mancarea ta preferata, alege o patura draguta si vino la Sala Sporturilor Olimpia – Turnul Parasutistilor impreuna cu cei dragi, sambata, 11 mai 2019, la ora 10.00. Participarea este gratuita, iar inscrierea consta intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Prahova in Actiune in care sa precizati numarul de persoane care va vor insoti”

Pe 14 mai, la Ploieşti, poţi  participa la evenimentul despre politici publice Sesiune de promovare – Orice experiență dezvoltă o competență. 

Pe 19 mai, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti va avea loc încă o ediţie a Bazarului Copiilor. Aşa că scotociţi după jucării cu care cel mic nu s-a mai jucat de mult şi pe care vrea să le dea la schimb sau să le vândă, căutaţi o păturică pentru stand şi transformaţi-l pe copil într-un mic antreprenor. distarcţia şi satisfacţia sunt garantate. Mai multe detalii aflaţi AICI. 

Pe 31 mai sunt mai multe evenimente. Unul este Garden Party, organizat de Teatrul Toma Caragiu şi Complex Hipodrom Ploieşti, un eveniment outdoor inedit care va oferi celor prezenți ocazia de a se delecta cu muzică live, preparate culinare fine dining, o selecție de vinuri rafinate, un spectacol original Hyperfolk Flowershower, demonstrații ecvestre și multe alte momente speciale. Mai multe detaliiaflă Aici. 

Al doilea eveniment care începe pe 31 mai se va desfăşura pe domeniul Cantacuzino de la Floreşti. Karpatia Pony Show ţine până pe 2 iunie şi cuprinde activităţi pentru toate gusturile şi toate vârstele.

Aşadar avem în faţă o lună plină cu evenimente deosebite. Timp să aveţi şi sănătate, să puteţi merge peste tot!

Verifică şi

CNS Cartel Alfa solicită guvernanţilor modificări la întregul sistem de pensii

CNS Cartel ALFA a transmis astăzi o scrisoare deschisă către autorităţile responsabile privind campania de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *