luni , 17 februarie 2020
Acasă / Afaceri / 19 firme româneşti au participat la Târgul Internaţional Barcelona Bridal Fashion Week

19 firme româneşti au participat la Târgul Internaţional Barcelona Bridal Fashion Week

Producătorii români din industria de wedding caută noi piețe pentru diversificarea exportului și își fac cunoscute brandurile proprii la târgul internațional Barcelona Bridal Fashion Week. În perioada 26-28 aprilie 2019, la Montjuïc Venue, în Plaça Espanya, vor fi prezente peste 230 de companii de marcă din întreaga lume și sunt așteptați vizitatori din peste 90 de țări.

Barcelona Bridal Fashion Week este unul dintre principalele evenimente care promovează produse din industria de wedding cum ar fi rochii de mireasă și accesorii, pantofi, accesorii de păr, bijuterii, produse de îngrijire și cosmetice, cadouri de nuntă dar și servicii necesare pentru a organiza o nuntă sau produse de decor în acest scop.

Expozanții români vor fi prezenți în catalogul de referință al târgului, pe baza căruia se iau toate deciziile ulterioare de achiziție ale cumpărătorilor din întreaga lume. Vor avea, de asemenea, posibilitatea unor întâlniri directe cu alți specialiști, pentru mai buna înțelegere a tendințelor pieței iar rezultatul imediat va fi creșterea exportului de produse românești.

Cele 19 firme românești participante, în pavilionul național, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în colaborare cu Asociația Bucharest Fashion District sunt: Old Town Boutique SRL, Rhea Costa Fashion SRL, Iris Design Fashion SRL, Andreea Prod SRL, Amica Mia SRL, Designers Showroom SRL, Beau Bijou SRL, Diana Bobar Design SRL, Silver Wood SRL,  Katart SRL, Iutta Worldwide SRL, Miauboutique Production SRL,  Manuri Fashion SRL, Stil Clasic Junior SRL, Lmt One Design SRL, Soral Farm Distribution SRL, Ema Dreams Boutique SRL, Dominique Fashion SRL, Nava Bride SRL.

Valoarea finanțării suportate de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Programul de promovare a exportului, este de 686.684 lei fără TVA.           

comunicat de presa

foto credit: Facebook Barcelona Bridal Fashion Week

Verifică şi

Protest modificat la Tribunalul Prahova! Află ce măsură au luat magistrații!

Tribunalul Prahova anunță printr-un comunicat de presă că a modificat forma protestului început la finalul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *