sâmbătă , 14 decembrie 2019
Acasă / Administratie / Premii de 10.000 de lei pentru olimpicii naţionali la discipline tehnologice

Premii de 10.000 de lei pentru olimpicii naţionali la discipline tehnologice

Primăria Municipiului Ploieștiși Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22-26 aprilie 2019, Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”, respectiv în domeniile electric, electrotehnic, electromecanic, electronică, automatizări și telecomunicații, eveniment la care vor participa 250 de elevi și profesori din toată țara.

La finalul acestui proiect educațional, municipalitatea ploieșteană va acorda elevilor câștigători premii în valoare de 10.000  lei, în cadrul unei festivități care se va desfășura la sediul  Liceului Tehnologic „Elie Radu” Ploiești, în data de  25 aprilie 2019, la ora 18.00.

Pentru cei interesați de programul detaliat al acțiunii și regulamentul competițieifacem precizarea că se poate accesa pagina de internet www.olimpiada-tehnologii-prahova.ro.

Vă reamintim că în judeţul Prahova se desfăşoară săptămâna aceasta examenele din cadrul Olimpiadelor Naţionale de Limba Română, Limba Engleză, Neogreacă, de Astrofizică şi Astronomie şi cea de discipline tehnologice.

Verifică şi

Unde puteţi face , în Prahova, examenul trichineloscopic al cărnii de porc!

Direcţia Sanitar Veterinară Prahova recomandă tuturor cetăţenilor care sacrifică porci în perioada următoare în gospodărie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *