joi , 28 mai 2020
Acasă / Economic / Anunţ public privind decizia etapei de încadrare de către APM pentru Petrotel Lukoil

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare de către APM pentru Petrotel Lukoil

PETROTEL LUKOIL SA, titular al proiectului ,, Instalarea unor echipamente noi pentru incalzirea apei deminerailzate prin recuperarea caldurii de proces din sectoarele 1 si 2 ”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Prahova, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,, Instalarea unor echipamente noi pentru incalzirea apei deminerailzate prin recuperarea caldurii de proces din sectoarele 1 si 2 ”propus a fi amplasat in orasul Ploiesti, strada Mihai Bravu, nr.235.
1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino nr.306 in zilele de luni pana vineri, intre orele 9.00—15.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Prahova , în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Verifică şi

Orban avansează ideea de a aloca un miliard de euro IMM-urilor. Vezi pentru ce!

Premierul Ludovic Orban și unii membri ai Guvernului au avut, astăzi, consultări în cadrul Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *