vineri , 29 mai 2020
Acasă / Administratie / Şedinţă ordinară a Consiliului Local Ploieşti. AFLĂ ce votează mâine aleşii!

Şedinţă ordinară a Consiliului Local Ploieşti. AFLĂ ce votează mâine aleşii!

Consilierii locali ploieşteni se întâlnesc mâine în şedinţă ordinară pentru a aproba o listă cu 38 de puncte. Mâine ar urma să se stabilească indexarea impozitelor şi taxelor locale pentru 2020, dar şi multe alte măsuri importante pentru oraş. 

Printre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi se numără actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea Grădiniţei cu program normal nr.41, modificarea hotărârilor privind achiziţia de tramvaie, respectiv troleibuze, modificarea hotărârii privind trecerea terenului de aproape 12.000 mp de pe strada Cosminele  nr.11 A către Agenţia Naţională pentru Locuinţe pentru ca ANL să poată face aici locuinţe pentru cadrele militare conform înţelegerii dintre primărie şi MAPN, dar şi acceptarea ofertei de donaţie din partea SC Petrotel Lukoil SA către municipiu, teren situat în Colonia Teleajen şi fără de care primăria nu poate extinde sistemul de canalizare din zonă.

În ceea ce privete proiectele cu achiziţia de mijloace de transport, consilierii trebuie să voteze dacă sunt sau nu de acord ca municipalitatea să mai susţină 38 de milioane de lei pentru acoperirea TVA-ului pentru cele 20 de troleibuze şi 20 de tramvaie.

Vezi întreaga listă AICI.

 

Verifică şi

De mâine, Muzeul Ceasului din Ploieşti va primi vizitatori!

De mâine, 28 mai, Muzeul Ceasului „Nicolae Simache” Ploieşti, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie …

Un comentariu

  1. Afiliu Constantin

    Sperăm că acest proiect de construcție a canalizării din Colonia Teleajen să nu aibă soarta Stației de Epurare care zace într-o degradare continuă.Ploieștul fiind campion la proiecte ratate pe banii europeni și nu numai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *