miercuri , 21 august 2019
Acasă / Social / Chetă pentru ca Denisa Stoian, multiplă campioană la gimnastică, să meargă la World Challenge Cup la Guadalajara

Chetă pentru ca Denisa Stoian, multiplă campioană la gimnastică, să meargă la World Challenge Cup la Guadalajara

Fundatia “Pretuieste clipa” va sustine cheltuielile de deplasare si participare ale multiplei campioane la gimnastica ritmică Denisa Stoian la World Challenge Cup la Guadalajara, concurs care se va desfăşura in Spania, in perioada 2-5 mai 2019. Denisa este legitimată la clubul Sportiv Municipal Ploieşti, club care nu poate plăti toate aceste cheltuieli pe motiv că gimnasta reprezintă România, nu Ploieştiul, la acest concurs. În plus, CSM, potrivit legii, trebuie să susţină sportul de masă, nu performanţa. În această situaţie, antrenorul tehnic Liliana Băescu a făcut apel pe pagina de facebook către toţi ploieştenii să o ajute pe Denisa.

“Pentru ca Denisa Stoian, participanta la doua editii ale Campionatelor Europene – 2016 si 2018 – si la Jocurile Olimpice de Tineret 2018, nu este sustinuta de clubul la care este legitimata, si la care se pregateste zi de zi, CSM Ploiesti, sa participe la World Challenge Cup la Guadalajara, in Spania, in perioada 2-5 mai, sunt nevoita sa cersesc din nou! E umilitor sa fac acest lucru, pentru un club al municipalitatii, insa aceasta este singura posibilitate! Transportul, asigurarea, cazarea, masa si taxa de participare insumeaza 3.600 lei. Avem nevoie de o sponsorizare, in spatele acestui sportiv stau 11 ani de munca! Putem face contract de sponsorizare, suma nu este mare pentru un investitor! Oferim, la schimb, publicitate pe echipamentul de reprezentare!”

Ulterior, Liliana Băescu a anunţat:

“Fundatia “Pretuieste clipa” va sustine cheltuielile de deplasare si participare la competitie ale Denisei. Multumesc tuturor prietenilor care ne sustin cu vorbe bune si incurajari si celor care si-au exprimat intenția de a da, din buzunarul lor, cate putin pentru a strange intreaga suma”.

Verifică şi

Sancțiuni pentru transport de persoane, fără autorizație, în Prahova

Ieri, în baza Planului de acțiune emis de I.G.P.R pentru depistarea și sancționarea persoanelor neautorizate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *