luni , 22 aprilie 2019
Acasă / Evenimente / Un mort şi trei răniţi într-un accident rutier la Cocorăştii Colţ. Au intrat cu maşina într-un copac!
Vaccineaza-l

Un mort şi trei răniţi într-un accident rutier la Cocorăştii Colţ. Au intrat cu maşina într-un copac!

Accident rutier grav pe raza comunei Cocorăştii Colţ. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce dubiţa în care se aflau a intrat într-un copac, pe care l-a rupt.

A fost nevoie de echipaj de descarcerare de la ISU Prahova pentru a scoate răniţii dintre fiarele autoturismului, dar pentru proprietarul maşinii, un bărbat de 46 de ani, a fost prea târziu pentru că murise deja. Nu el se afla la volan, ci un consătean şi nu se ştie deocamdată din ce motiv, acesta a pierdut controlul autoutilitarei şi a părăsit drumul.

Toţi ocupanţii maşinii sunt de fel din localitate şi mergeau la muncă, spre Bucureşti. Din cei cinci ocupanţi, unul singur a scăpat nevătămat şi a refuzat transportul la spital, ceilalţi mergând la SJU Ploieşti pentru investigaţii, cu diverse traumatisme.

fotografie de arhiva

Update: Cel care a decedat este tatal celor patru barbati care se aflau cu el in dubita.

Verifică şi

Metoda “accidentul” dusă la alt nivel de vecinii bulgari. Grupare destructurată prin cooperarea între state-Video percheziţii

Polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Structura Centrală, au realizat ieri, simultan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *