marți , 10 decembrie 2019
Acasă / Evenimente / Semiremorca unui TIR s-a desprins şi a intrat în patru autoturisme parcate în benzinărie

Semiremorca unui TIR s-a desprins şi a intrat în patru autoturisme parcate în benzinărie

Accident în benzinăria Petrom de la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, unde o semiremorca goală s-a desprins de capul tractor al unui TIR şi a lovit 3 autoturisme şi un camion, toate parcate în benzinărie. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. 

Din primele cercetări, ansamblul cap tractor şi semiremorca se deplasau pe sensul Brașov – București. In curba din zona Metro, semiremorca s-a desprins, a trecut pe sensul opus, a intrat în benzinaria Petrom, unde a intrat în coliziune cu cele 4 vehicule (3 turisme si un alt cap tractor)

În cele cinci autoturisme erau 8 persoane, şase au fost evaluate medical, dar doar trei era rănite şi au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, având traumatisme la cap şi membre.

La faţa locului ISU Prahova s-a deplasat cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere, o autospceiala de transport personal și victime multiple și o ambulanta Smurd.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cum anume s-a petrecut accidentul şi în ce condiţii s-a desprins remorca.

 

Verifică şi

Patru copii din Filipeștii de Pădure au fost surprinși de o explozie în casă

Patru copii au fost surprinși de o explozie care s-a produs chiar în locuința lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *