joi , 21 ianuarie 2021
Acasă / Social / Participă şi tu la campania “Dăruieşte din suflet”şi fă sărbătorile mai frumoase celor sărmani!

Participă şi tu la campania “Dăruieşte din suflet”şi fă sărbătorile mai frumoase celor sărmani!

Masa Săracilor Ploieşti, Omul fericit şi Masa aproapelui tău, asociaţii de caritate din Ploieşti, invită prahovenii să li se alăture în campania “Dăruieşte din suflet”. Astfel, în Sâmbăta Mare a Paștelui, aduceţi alimente şi tot ce credeţi că are nevoie o familie nevoiaşă la Biserica Buna Vestire din Ploieşti. 

Nu este prima dată când oameni cu suflet mare strâng mână de la mână şi pregătesc pachete cu alimente neperisabile pentru ca şi cei mai puţin norocşi să aibă ce pune pe masa de sărbătoare.

“Campania a devenit o tradiție frumoasă de mobilizare şi un simbol de solidaritate în sprijinul oamenilor marcaţi de sărăcie, singurătate şi foame.

Evenimentul va avea loc in data de 27.04.2019, in intervalul orar 8-12. Cei darnici sunt invitati sa aduca alimente neperisabile pe care le vor distribui impreuna cu organizatorii, familiilor nevoiase.

Ne intalnim cu totii la biserica “Buna Vestire” din Ploiesti, de pe strada Plevnei nr 2, (zona Pomul Verde) si de acolo vom merge sa impartim pachetele.
Pentru o mai buna organizare este necesara inscrierea pe lista donatorilor si pentru aceasta va rugam sa ne scrieti un mesaj in privat sau sa ne sunati la nr. de tel 0727463388 / 0725353228 / 0724971744.”, se arată în anunţul evenimentului de pe pagina de socializare.

Verifică şi

Video: Dreptul la replică al fostului director de la CE “Virgil Madgearu” din Ploieşti faţă de schimbarea sa din funcţie

„Consider că am avut un mandat de director cu provocări, frumos, un mandat performant!” a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *