duminică , 16 iunie 2019
Acasă / Turism / Ministrul turismului vine mâine la Ploiești. Află de ce!

Ministrul turismului vine mâine la Ploiești. Află de ce!

Bogdan Trif, ministrul turismului, vine mâine la Ploiești într-o vizită de lucru, la Consiliul Județean Prahova. La orele prânzului, acesta va participa chiar la o conferință de presă. 

Vizita are drept scop prezentarea programului de guvernare în ceea ce privește turismul.

“Continuăm să implementăm măsurile din programul de guvernare. Turismul este o prioritate pentru Guvernul României, iar măsurile luate în ultimii doi ani au dus la una cele mai mari reduceri de fiscalitate din Uniunea Europeană. Scăderea TVA de la 24%, așa cum era pe vremea PNL, la TVA 5% pentru mediul de afaceri din turism este una dintre cele mai importante măsuri care au ajutat sectorul turistic și iată că, astăzi, astfel de investiții, precum un hotel de dimensiuni impresionante, sunt posibile. Să nu uităm, voucherele de vacanță, în valoare de 1450 lei/persoană, cel mai important sprijin dat vreodată de Guvern mediului de afaceri a fost prelungit pentru încă doi ani după ce sectorul privat a recunoscut eficiența acestuia și necesitatea menținerii voucherelor de vacanță în 2019 și în 2020″, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, într-o vizită similară în județul Vâlcea.

Vă reamintim că județul Prahova este unul dintre cele șase județe prinse în strategia turistică a României cu ocazia Campionatului de fotbal Euro 2020.

Verifică şi

DJ Oxia concertează acum pe platoul din faţa Castelului Peleş din Sinaia

Sute de tineri dansează acum pe platoul din faţa Castelului Peleş din Sinaia, acolo unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *