sâmbătă , 27 februarie 2021
Acasă / Social / Participă și tu la Semimaraton, ”Supercursa Faptelor Bune” la Ploiești!

Participă și tu la Semimaraton, ”Supercursa Faptelor Bune” la Ploiești!

Fundația Comunitară Prahova invită pe toți cei care doresc să strângă fonduri pentru cauze bune să participe la un nou proiect care îmbină mișcarea, timpul petrecut în familie cu faptele bune. Evenimentul denumit Semimaraton se va desfășura pe 9 iunie 2019. Mai multe detalii puteți găsi în comunicatul de presă de mai jos. 

”Fie că reprezinţi un ONG sau un grup de iniţiativă, fie că eşti o persoană implicată în comunitate şi vrei să strângi fonduri pentru cauza în care crezi, te invităm să îţi înscrii proiectul în #supercursafaptelorbune.

Citeşte „Ghidul Aplicantului” de pe siteul https://semimaratonploiesti.ro/ şi completează formularul de înscriere până pe data de 16 aprilie 2019, orele 23:59. Dacă ai întrebări sau ai nevoie de îndrumare în aplicare, ne poţi scrie pe adresa de e-mail bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro sau ne putem vedea în fiecare miercuri, în intervalul 14:00 – 18:00, la sediul Fundaţiei Comunitare Prahova din strada Maramureş, nr. 12. Pentru întâlnirile face-to-face te rugăm să ne suni la numărul 0736351513.

 Plecând de la ideea de mişcare, dobândim unitate şi vizibilitate în comunitate. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare parte implicată în #supercursafapelorbune.

 Ideea de Semimaraton în Ploieşti a luat nastere din cel puţin trei considerente importante pentru comunitate: dorinţa de a promova un eveniment care implică mişcarea în cea mai sănătoasă formă a sa, nevoia de implicare activă în comunitate, susţinerea unor ONG-uri şi/sau grupuri de iniţiativă cu nevoi reale.

Astfel, Semimaratonul este creat pentru toţi membri comunităţii, pentru toţi cei care vor să se implice în, poate, cel mai sănătos şi activ proces de strângere de fonduri de pe plan local.

Semimaratonul Ploieşti 2019 îşi doreşte să strângă laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suştinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising.

Pe 9 iunie, te aşteptăm să ne implicăm împreună în cel mai dinamic eveniment filantropic din Ploieşti.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, înscrieri, taxe, donaţii, stai cu ochii pe site-ul https://semimaratonploiesti.ro/ şi pe pagina https://www.facebook.com/SemimaratonPloiesti/

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Prahova, cu sprijinul Romanian American Foundation, Fundaţia Friends For Friends, Primăria Oraşului Ploieşti, Parcul Municipal Ploieşti Vest.

Persoană de contact: Bianca Dăniță, Manager programe

Fundația Comunitară Prahova,  Tel: 0736351513

Mail: bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro”

Verifică şi

O ploieşteancă de 18 ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a reveni la o viaţă normală

Alexandra Constantin este o tânără de 18 ani din Ploieşti care, în loc să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *