joi , 28 mai 2020
Acasă / Afaceri / VIDEO-Designerul Oana Maria Ene din Ploieşti creează casa din visele tale!

VIDEO-Designerul Oana Maria Ene din Ploieşti creează casa din visele tale!

“Fac design de interior, fac hand made, pictez şi încerc să îmi trăiesc viaţa cât mai frumos!” Sunt câteva cuvinte, dar descriu minunat bucuria de a fi a Oanei Maria Ene, designer de interior si artist plastic din Ploieşti. Abia a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o familie şi o carieră cum mulţi şi-ar dori. Oana, însă, a visat mai mult şi şi-a dorit cu ardoare să reuşească. Pe urmă, a intuit corect momentul în care să îndrăznească mai mult. A făcut mai întâi o facultate pentru că trebuia, după care a făcut-o pe a doua pentru că i-a plăcut. Acum este designer de interior şi, în timpul liber, artist plastic.

“Să faci design de interior înseamnă oameni frumoşi. Ei sunt clienţii mei, cei care vor o casă care să devină “acasă”. Cei care vin la mine pentru a le face un astfel de plan nu se limitează în niciun fel. Sunt liberi în gândire şi în acţiuni. Aleg să-şi facă doar un living sau o casă întreagă de la zero. Asta înseamnă tipuri de pardoseli, mobilier, ceramică aleasă, paletă de culori, compartimentări, recompartimentări. Organizarea este cea mai importantă pentru că un spaţiu mare poate deveni mic, dacă nu e bine organizat şi bine structurat. Dar întotdeauna trebuie să te raportezi la omul din faţa ta, la familia lui, la nevoile şi pasiunile fiecărui membru al familiei. Te gândeşti la funcţional, la sustenabil şi nu în ultimul rând, la estetic. Primii clienţi au văzut un spaţiu creat de mine, primul meu spaţiu creat de mine, care m-a şi recomandat, pentru că nu mi-am făcut campanie de promovare. Era vorba de un cabinet de terapie alternativă şi şi-au dorit ceva asemănător la ei acasă. Şi uite aşa au curs lucrările. Oamenii vin pentru că se simt bine, culmea, în spaţiile altora”, povesteşte Oana.

Ani de zile a lucrat în proiectare, după ce a terminat Facultatea de Litere şi Ştiinţe din cadrul UPG. Dar din copilărie a avut înclinaţii spre creativitate şi frumos. A făcut balet aproape 10 ani, i-a plăcut dintotdeauna să deseneze şi să picteze, iar în liceu a făcut desen tehnic-urbanism şi amenajarea teritoriului. Nu a făcut atunci Facultatea de Arhitectură, ci câţiva ani mai târziu şi s-a specializat în design de interior.

Vedeţi întreg interviul cu Oana Maria Ene în clipul de mai jos:

 

 

Verifică şi

Termenul de obținere a Certificatelor de Situație de Urgență tip 2 a fost prelungit până la 15 iunie 2020

Executivul a adoptat o nouă serie de măsuri urgente, cu caracter excepțional, care să permită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *