Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Două ședințe într-o săptămână. Vezi ce vor discuta aleșii ploieștenilor azi și joi!

25 martie 2019
Share:
Două ședințe într-o săptămână. Vezi ce vor discuta aleșii ploieștenilor azi și joi!

Primăria Ploiești va organiza două ședințe de consiliu local săptămâna aceasta. Prima, cea extraordinară, este anunțată pentru ziua de astăzi, 25 martie, de la ora 13, când vor fi discutate două proiecte, respectiv reviziuiea indicatorilor tehnico-economici și documentației, faza studiu de fezabilitate pentru proiectul Regenerare urbană în zona marginalizată a Municipiului Ploiești, cartier Râfov și actualizarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al muncipiului. 

Cea de-a doua ședință, va fi organizată pe data de 28 martie, de la ora 12 și are, deocamdată, 39 de puncte pe ordinea de zi.

După întrebări și interpelări, primul proiect presupune aprobarea  decernării titlului de cetățean de onoare post-mortem poetului Nichita Stănescu și profesorului de matematică Ioan Th. Grigore, urmat de proiectul privind contractarea unui împrumut intern în valoare de peste 188 de milioane de lei. Alte proiecte vizează aprobarea costului mediu lunar de întreținere datoartă de persoanele vârstnice în Căminul de bătrâni pentru anul 2019, organizarea concursului pentru ocuparea a două posturi libere la CSM Ploiești, vânzarea sau închirierea unor imobile și terenuri sau prelungirea duratei unor contracte de concesiune.

Lista integrală poate fi consultată AICI.