marți , 10 decembrie 2019
Acasă / Administratie / Ședință extraordinară de Consiliu local la Ploiești. AFLĂ de ce se întâlnesc aleșii sâmbătă!

Ședință extraordinară de Consiliu local la Ploiești. AFLĂ de ce se întâlnesc aleșii sâmbătă!

Termenul de 1 mai 2019, când expiră contractul cu Veolia Energie, se apropie și cum problema este în continuare nerezolvată, aleșii ploieștenilor încearcă să găsească o soluție. Cum asupra solicitărilor Veolia încă nu s-a picat de acord, iar primarul organizează pe 27 martie dezbatere publică pe acest subiect, deocamdată se fac pași necesari rezolvării. 

Primarul Adrian Dobre a convocat o sedinta extraordinară a consiliului local Ploiești pentru sâmbătă, 23 martie, de la ora 11. Unicul subiect pe ordinea de zi este cel privind trecerea instalației de producere a agentului termic și a apei calde împreună cu terenurile aferente din domeniul public al județului Prahova (CET Brazi) în domeniul public al municipiului Ploiești. Inițiatorii acestui proiect sunt consilierii majoritari din consiliul local. 

În urma adresei Ministerului Dezvoltării, Consiliul Județean Prahova a transmis o notificare Primăriei Ploiești și Consiliului Local al Municipiului Ploiești în care se arată că autoritatea județeană nu poate organiza un serviciu de alimentare cu energie termică și apă caldă pentru Municipiul Ploiești și că este necesară organizarea unui serviciu propriu al municipiului Ploiești, în conformitate cu prevederile legale.

”Având la bază aceste observații, Consiliul Județean Prahova a solicitat Primăriei Municipiului Ploiești și Consiliului Local al Municipiului Ploiești să înceapă demersurile pentru trecerea instalației de producere a agentului termic și a apei calde – CET Brazi – din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al municipiului Ploiești, în vederea asigurării serviciului de alimentare cu energie termică a orașului. Această măsură este necesară pentru că nu se mai justifică existența CET Brazi în domeniul public al Județului Prahova, deoarece această instalație folosește exclusiv pentru serviciul local de alimentare cu energie termică”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean.

 

 

Verifică şi

Orarul traseului 43 care vă duce la Orășelul Copiilor din Parcul Municipal Vest

Conducerea TCE Prahova a transmis orarul mijloacelor de transport în comun care vor circula spre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *