joi , 27 iunie 2019
Acasă / Administratie / Pe 25 și 26 martie, pârtia Lăptici 1-Valea Soarelui este doar a sinăienilor!

Pe 25 și 26 martie, pârtia Lăptici 1-Valea Soarelui este doar a sinăienilor!

Sinăienii pasionați de schi mai au la dispoziție doar ziua de azi pentru a se înscrie în deja consacratul concurs ”Sinaia pe pârtie”. În perioada 25 – 26 martie pe pârtia Lăptici 1 – Valea Soarelui se va desfășura concursul de schi adresat în exclusivitate locuitorilor din Sinaia.  Startul se va da la ora 9.30 iar urcarea se poate face începând cu ora 08.00.

În fiecare an, la start s/au înscris multe persoane vârstnice și din respect pentru ei, organizatorii le dau întâietate în concurs. Astfel, schiorii peste 80 de ani vor intra primii în concurs, urmați de cei din categoriile de vârstă 71-80 ani; 61-70 ani. După seniori, în concurs intră micii sinăieni de până în 7 ani; 7-10 ani; 11-15 ani (nelegitimați și legitimați); 16-20 ani (nelegitimați și legitimați); 51-60 ani; 41-50 ani; 31-40 ani; 21-30 ani.

Participanții vor intra în concurs direct, fără posibilitatea de recunoștere a traseului. Concurenții vor intra în posesia ecusoanelor la stația de îmbarcare în gondolă. Minorii de până la 14 ani trebuie însoțiți de un adult care va avea acces în baza ecusonului concurentului. De asemenea, la concurs pot participa toți copiii care studiaza în școlile din oraș, indiferent de domiciliu. 

Înscrierile continuă până vineri 22 martie la Clubul Sportiv Carpați Sinaia sau direct aici: https://docs.google.com/

Verifică şi

Program prelungit la Serviciul Paşapoarte Prahova până în august

Instituția Prefectului județului Prahova informează cetățenii cu privire la modificarea programului de lucru cu publicul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *