sâmbătă , 24 octombrie 2020
Acasă / Afaceri / Firicel din Las Fierbinţi a participat la “The Story”: “O economie fără un mediu de afaceri prosper poate fi doar o dictatură!”

Firicel din Las Fierbinţi a participat la “The Story”: “O economie fără un mediu de afaceri prosper poate fi doar o dictatură!”

La evenimentul de business The Story, care s-a desfăşurat astăzi la Ploieşti a participat şi renumitul actor Cuzin Toma, prieten bun cu organizatorii. “Firicel”, din Las Fierbinţi, serialul cel mai vizionat de la PROTV, a ascultat cu interes toate prezentările din cadrul întânirii de azi, după care a admirat fiecare obiect de artă din expoziţia care a însoţit evenimentul.

De altfel, soţia actorului este artist plastic, iar Cuzin participă la toate expoziţiile acesteia. Aşa cum era de aşteptat, mulţi dintre cei prezenţi l-au rugat pe Firicel să facă o poză cu ei.

Cu greu a putut ieşi, însă, din pielea personajului care l-a consacrat ca actor. A cerut o cafea şi le-a spus ospătarilor “să-l treacă pe caiet la a lu’ Oaie”. Dincolo de glume, actorul s-a bucurat de eveniment, despre care crede că ar putea avea succes la nivel naţional.

“A fost un eveniment de succes! Eu, personal, susţin mediul de afaceri pentru că mediul de afaceri este motorul economiei. O economie fără un mediu de afaceri prosper poate fi doar o dictatură. Ceea ce nu ne dorim. Am mai participat la evenimente de “business” dar acesta m-a impresionat prin faptul ca organizatorii au creat un melanj intre arta si business și au înțeles ca o societate fără arta și cultura este mai puțin valoroasa. Iar pentru asta le multumesc organizatorilor. Cred ca ar trebui extins la nivel national și promit sa particip la cât mai multe. Le urez mult succes si multe alte actiuni de acest gen!”, a declarat Cuzin Toma. 

Evenimentul ” The Story” care a debutat astăzi la Hipodromul din Ploieşti este primul dintr-o serie de întâlniri tematice care se vor desfăşura de acum înainte în fiecare lună,  pentru sprijinirea  tinerilor antreprenori din Ploieşti de către antreprenorii de succes care doresc să se implice în dezvoltarea unui mediu de afaceri concurenţial şi onest.

 

Verifică şi

Video-Povestea lui Mihai Banu, profesorul de dansuri latino care a creat aplicaţia My Pocket Planner

Ploieşteanul Mihai Banu are 34 de ani şi este antrenor de dansuri latino la fel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *