joi , 27 iunie 2019
Acasă / Social / Cei trei fraţi fugiţi din centrul de plasament au fost găsiţi! Erau acasă la tatăl lor!

Cei trei fraţi fugiţi din centrul de plasament au fost găsiţi! Erau acasă la tatăl lor!

Cei trei fraţi fugiţi de la Centrul de plasament din Câmpina de ieri de la prânz, au fost găsiţi în urmă cu puţin timp. Ei se aflau în comuna Apostolache la casa tatălui lor, care i-a lăsat să se întoarcă acum la centru. 

Instructorii educativi ai centrului povestesc că nu era prima dată când tatăl îi vizita, le lăsa bani de buzunar , sugerându-le să vină acasă.

Centrul de plasament din Campina

“Băieţii s-au întors de la şcoală, au mâncat şi au spus că vor să stea în living să se relaxeze pentru căp erau prea obosiţi pentru o altă activitate. La scurt timp, după ce a fost verificat livingul, am descoperit să fugiseră pe geam. Sunt cinci fraţi la noi în centru din 2016, cei mici, unul de 7, celălalt de 9 ani, au rămas, iar cei mari, de 12,13 si 14 ani au fugit. Iulian a mai încercat şi altă dată să fugă. duminică au fost vizitaţi de tată, nu este prima dată când tatăl vine, le lasă bani de buzunar şi le sugerează, nu le spune direct, să fugă şi să vină acasă, chiar dacă e conştient că în acest moment nu îi poate întreţine şi nu le poate oferi condiţiile de creştere şi educaţie pentru nişte copii de vârsta lor”, a explicat Anda Zidărescu, asistent social.

Se pare că cei trei fraţi sunt agresivi şi nu au reuşit să se integreze în colectivitate, nici la şcoală şi nici în centrul de plasament. au intrat în conflict cu colegii la şcoală şi am primit sesizări din partea profesorilor şi a părinţilor acelor colegi.

 

Verifică şi

Poveşti dulci de dimineaţă la Prăjituria Moft în Ploieşti

Dacă nu sunteţi plecaţi în concediu, sâmbătă, pe 29 iunie, mergeţi cu micuţul la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *