marți , 10 decembrie 2019
Acasă / Afaceri / Afacerea ta are nevoie de “The Story”! Află de ce, mâine, la Hipodromul din Ploieşti!

Afacerea ta are nevoie de “The Story”! Află de ce, mâine, la Hipodromul din Ploieşti!

Cel mai important eveniment de business din Prahova va avea loc mâine, la Hipodromul din Ploieşti. Este vorba despre debutul conceptului “The Story”-o serie de evenimente tematice care au ca scop educarea, formarea, responsabilizarea, schimbarea și dezvoltarea comunității prahovene.

Conferinţele pe teme diverse vor avea loc mâine, 21 martie 2019, de la ora 10.00 la ora 16.00.

“Vom crea un prilej pentru participanții din diverse medii de a împărtăși noutăți și noțiuni utile care să contribuie la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din orașul nostru. Astfel, ne propunem să aducem împreună specialiști din diverse domenii precum tehnologie, sănătate, educație, marketing, cultură și lifestyle pentru a împărtăși audienței experiențele lor profesionale.

Ne dorim ca modelele promovate de noi să influențeze și să inspire tânăra generație pentru a-și lărgi orizonturile.  Îndrăznim să credem în oameni și în abilitățile acestora de a găsi căi prin care să transforme imposibilul în potențial și obstacolele în provocări.

Suntem hotărâți și determinați să facem lucrurile să se întâmple!

Conceptul “The Story” se adresează antreprenorilor prahoveni și este structurat în evenimente lunare dedicate anumitor domenii de activitate, precum:  Sănătatea, Educația, Marketingul, Cultura sau Tehnologia.

Ne dorim să aprofundăm temele abordate  la fiecare eveniment în parte, prin selectarea unor specialiști de renume din domeniile amintite mai sus, care vor “îmbrăca haina” de speaker neconvențional”, a precizat Marina Cocoș, organizator.

În cadrul evenimentului puteţi vizita şi expoziţia de frumos

 Partenerii evenimentului sunt: La Hipodrom, Icon Lab, ROENGG, Elit Medical, Netland, CORA,  DENTIRAD HOSPITAL, ARMAND, SAFETY BROKER, KADY S, NN, CHIC FLEURISTE,  Explore Education,  Orizont Catering, Magic 5, Cyber Swarm, AdBoutique, Bluette Salon, ALMO New Learning Concept, A.P.O.R

 Biletele pentru eveniment se pot achiziționa sunând la numărul de telefon 0786 198 720 și costă 250 lei.

 

 

 

 

 

 

 

Verifică şi

Video-Cum învață studenții din 8 centre universitare să devină antreprenori de succes

Vor să fie antreprenori încă de pe băncile facultăţii şi învaţă intens pentru a face …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *