joi , 27 iunie 2019
Acasă / Administratie / Săptămâna viitoare, în Ploiești și în Parcul Bucov se va face deratizare

Săptămâna viitoare, în Ploiești și în Parcul Bucov se va face deratizare

S.C. CORAL IMPEX S.R.L. Ploiesti informează cetățenii ca in perioada 26 – 31 martie 2019 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafata domeniului public al Municipiului Ploiesti, precum si in incinta Parcului Memorial Constantin Stere din Municipiul Ploiesti in baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 incheiat intre Municipiul Ploiesti si S.C. CORAL IMPEX S.R.L., după cum se arată într-un comunicat de presă. 

”Substanta folosita va fi Agrorat Wax Blocks, cu substanta activa brodifacoum. Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii, cu acordul prealabil al beneficiarului. Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014.

Pentru ca activitatea de deratizare sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public, cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungita. In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic”.

Verifică şi

Program prelungit la Serviciul Paşapoarte Prahova până în august

Instituția Prefectului județului Prahova informează cetățenii cu privire la modificarea programului de lucru cu publicul …

Un comentariu

  1. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol}

    Tare curiosi suntem daca se va face si in cart MITICA APOSTOL -PLOIESTI ,ca la noi se cam termina solutiile CORALULUI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *