luni , 25 mai 2020
Acasă / Evenimente / Percheziții la hoți de buzunare și genți în Prahova

Percheziții la hoți de buzunare și genți în Prahova

La această oră, polițiștii din Prahova efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de furturi din buzunare și genți. 5 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – martie 2019, cei în cauză ar fi profitat de neatenția persoanelor aflate în zone aglomerate și le-ar fi sustras acestora telefoanele mobile și bani. Telefoanele respective erau ulterior comercializate către diverse persoane.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 15.000 de lei.

La percheziții participă și jandarmi.

Sfaturi pentru a nu fi victima hoților de buzunare și genți:

Pentru a nu pica victima hoților de buzunare și genți care acționează mai ales în locuri aglomerate trebuie să fiți atenți în jurul vostru. Geanta se ține în față atât în autobuz, cât și când mergeți pe stradă, lucrurile personale nu se lasă pe masă sau în locuri la vedere, dacă vă aflați la un restaurant, de exemplu. Fiți prietenos cu străinii, dar cu limite. E bine să fiți suspicios atunci când vi se pare că oamenii necunoscuți sunt mult prea prietenoși. Rucsacul se poartă pe piept în locurile aglomerate, nu la spate. Nu băgați în buzunarul din spate al blugilor portofelul sau bani. hoții de buzunare au dexteritate formată în timp și nici nu veți simți când vi se vor sustrage bunurile. 

Verifică şi

Circulaţie restricţionată pe DN1, în apropiere de Sinaia. Un tir a intrat într-un parapet

Circulaţie restricţionată pe DN1 între Posada şi Sinaia, km 114, pe sensul de coborâre, unde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *