marți , 26 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / La Blejoi s-ar putea face locuinţe pentru medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

La Blejoi s-ar putea face locuinţe pentru medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Dacă totul va ieşi aşa cum s-a discutat, la Blejoi urmează să fie construite apartamente cu două camere, prin programul de locuinţe pentru medici al  ANL.  Locuinţele ar urma să fie ocupate, cu prioritate, de medici ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, ca o continuare a investiţiilor făcute de Consiliul Judeţean Prahova în această unitate pe care o administrează.

Cum Ploieştiului nu mai are terenuri disponibile, Primăria Blejoi este dispusă să ofere cu titlu gratuit suprafaţa de 5.000 mp pe care s-ar putea construi 30 de locuinţe, cu atât mai mult cu cât spitalul deserveşte întreg judeţul, inclusiv comuna Blejoi . Ulterior, consiliul judeţean va accesa fonduri de la ANL în cadrul acestui program.

Este discuţia purtată astăzi între președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, directorul Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), Andrei Țurcanu, și primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, în cadrul unei ședințe de lucru.

“Având în vedere investiţiile efectuate de Consiliul Judeţean Prahova la SJU Ploiești, în ultimii doi ani, pentru crearea unui climat modern de lucru pentru cadrele medicale, dar mai ales pentru oferirea unui act medical de calitate pacienţilor, cunoscând în acelaşi timp solicitările medicilor în ceea ce privește spaţiul de locuit, președintele Bogdan Toader  consideră prioritar aceast demers, ce  vine mai ales în sprijinul medicilor rezidenți”, se arată în comunicatul Consiliului Judeţean Prahova.

Verifică şi

Proba practică pentru permisul auto care se dadea azi se amana

Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25.01.2021, Direcția Regim Permise de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *