duminică , 26 mai 2019
Acasă / Afaceri / VIDEO-Sonia Martinez s-a lansat în afaceri cu bijuterii cu energie pozitivă

VIDEO-Sonia Martinez s-a lansat în afaceri cu bijuterii cu energie pozitivă

Bijuteriile făcute manual din tot felul de materiale sunt mereu actuale în ţinuta unei femei. Sunt colorate, strălucitoare şi scot din anonimat orice bluză sau rochie. Iar dacă sunt făcute cu multă pasiune poartă în ele multă energie pozitivă. Pe Sonia Martinez am cunoscut-o la un târg cu produse hand made şi dincolo de faptul că m-am îndrăgostit de broşele şi colierele ei, mi-a plăcut foarte mult energia ei debordantă, cu care umplea toată sala.

Sonia este din Paraguay, dar şi-a cunoscut soţul în Spania, unde au stat câţiva ani împreună. Pe urmă au venit la Ploieşti, unde şi-au deschis un restaurant cu specific mediteraneean, El Camaro. Până atunci, însă, a făcut şi alte meserii. Nimic nu a dat-o înapoi, pentru că în ţara sa lucra împreună cu familia, din adolescenţă. Pe fiul său de 14 ani, recunoaşte că nu îl pune la muncă, pentru că în România este altă tradiţie. Speră, însă, că se va descurca în viaţă şi fără a avea cultura muncii din adolescenţă, aşa ca ea.

Cum a cusut de mică, “mărgelitul” pe care îl face acum nu i-a fost străin si tocmai de aceea a ales să facă bijuterii. Mama ei este croitoreasă si cand Sonia era adolescentă, aceasta ii dadea sa coasă margeluse pe rochii de mireasa. Asa a observat că poate face lucruri minunate.

Dacă vă plac lucrările Soniei o puteţi contacta pe pagina de facebook si acolo va poate arata mai multe podoabe sau aici : http://bijuteriiunicat.ro/?fbclid=IwAR3bBTI-SLWUHiXxYii1dysFWOOF1v-kZs2jtS4qOgdz-uwOQb_AC1VZgvI

 

Verifică şi

Video-Adriana Grigore amenajează grădina visurilor tale! Povestea unei afaceri plecate dintr-o meserie la modă în comunism

După ce în comunism, românii s-au luptat să aibă un apartament, acum, mai toţi îşi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *